reklama
marcia331
Fanka BB :)
Dagmar Twoja teoria jest świetna :-) czekamy niecierpliwie czy Ci się sprawdzi. Ja w pierwszej ciąży chciałam córkę, ale podświadomie od samego początku czułam że nie będzie tak pięknie i że pewnie będzie syn. Wszyscy w około długo mieli nadzieje że może mnie przeczucia mylą, ale okazało się że miałam rację. Teraz aż takich przeczuć nie mam, ale myślę że szansa na dziewczynkę jest. Zobaczymy...
Agutka piękny brzusio :-) oj jak ja lubię widok ciążowych brzucholi :-)
dagmar
Dagmar Twoja teoria jest świetna :-) czekamy niecierpliwie czy Ci się sprawdzi. Ja w pierwszej ciąży chciałam córkę, ale podświadomie od samego początku czułam że nie będzie tak pięknie i że pewnie będzie syn. Wszyscy w około długo mieli nadzieje że może mnie przeczucia mylą, ale okazało się że miałam rację. Teraz aż takich przeczuć nie mam, ale myślę że szansa na dziewczynkę jest. Zobaczymy...
Marcia to jest nic,
mój mąż robił takie akcje, że koleżanki jak zachodziły, to go pytały co to jest a on się śmiał, że nie wie, bo nie robił
Akcja nr1: jak pani dr. powiedziała, że Amelka to chyba chłopczyk ale jeszcze za mało widać pierdyknął jej fochem, że on zrobił córkę
Ubaw był po pachy, szczególnie jak miesiąc później wyszło, że to jednak dziewczynka...
Akcja 2 w ciąży z Jonaszkiem nie pozwolił mi kupować sukienek, bo "zrobił syna" nosz kurcze jasnowidz :O
Akcja 3 jak się dowiedziałam, że Kaj jest w drodze to oczywiście stwierdziłam, że "fajnie, Amelka będzie miała siostrę" na co odpowiedział, ze stoickim spokojem "przykro mi kochanie, ale Amelka będzie miała 2giego brata"
Teraz go pytam a on mi mówi, że nie ma totalnie żadnych przeczuć ale wydaje mu się, że to córka, z tym, że z moim doświadczeniem to koliduje
ola10
Dziewczyny Sliczne te wasze brzucholki. Wstyd się przyznać ale ja jeszcze ani jednego zdjęcia sobie nie zrobilam ale obiecuję poprawę. Jutro się postaram coś pstryknąc i wstawić.
reklama
dagmar
Zobacz załącznik 582378
To mój, kiepskiej jakosci zdjecie ale zrobione...normalnien 7 miesiac mam wieczorem:-)
no powiem ci, taki typowo ciążowy brzuszek
Wygląda prawie jak mój ale mój to z nadwagi
Chociaż ja już normalnie widzę ciążę
Podziel się: