reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Piekne brzuszki dziewczyny! :)
Mojeboje, u Ciebie faktycznie tylko brzuszek rosnie! :)
Co ciekawe moj jakos stanal w miejscu z przyrostem... Od 2tyg mam w obwodzie 104cm i jakos nie chce ruszyc. Ale maly rosnie i przybiera na wadze, wiec chyba jest ok. Poza tym pocieszam sie ze dziewczyna z grupy ze szkoly rodzenia miala brzuch ogromny, a urodzila w terminie corke 2,6kg i 51cm, wiec chyba nie ma sie tym rozmiarem za bardzo sugerowac ;)

reklama
Jouluatto - mój brzuszek też jakoś przystopował ze wzostem obwodu. W ciągu 3 tygodni przybył mi tylko 1cm, ale za to czuję że macica coraz wyżej bo coraz ciężej się oddycha, więc mała pewnie tam znalazła sobie więcej miejsca:tak:

Ostatnia edycja:
Jouluatto mój brzuchol też miał przestój i waga też ale ostatnio w ciagu tygodnia przytylam prawie 2kg:szok: dobrze ze ide do innego lekarza bo ten moj by mnie zlinczowal:-D

Dziewczyny piękne brzusie :-)

A to mój w 35 tc :-)

35b.jpg a35.jpg

A zdjęć brzuszkowych jeszcze nie mam ale jak tylko będę miała wstawię :-)

Załączniki

• 35b.jpg
    35b.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 102
  • a35.jpg
    a35.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 97
Evelinka, sliczny brzuszek! :)

Uff, to mnie trosze uspokoilyscie :) Ja tez czuje ze maly coraz wyzej mi siega... Czasami az sie dziwie ze jestem jeszcze w stanie cos zmiescic w zoladku i napelnic pluca ;)

reklama
Do góry