reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

dzag, ja tez sie niezle usmialam :-D

kakakarolina
....na brzuszku to juz w ogole nie da rady.... nawet jakby nie wiem jak wysoko podniosla glowe to nic a nic swiata nie zobaczy w tej pozycji....
z tego co zauwazylam jednak duzo kobiet wozi dzidzie w foteliku samochodowym...no ale moj to nawet nie wiem czy sie da zamontowac na stelazu.

pamelcia, no i dobrze ze rozowe:p ja jak kupuje sama to tylko biel i róże właściwie....tylko z tych co dostalam mam sporo innych kolorków. nie mowie ze brzydkie, bo ladnemu we wszystkim ładnie w końcu:p ale w tej kwestii dogadalabym sie z Twoim tż.

Aia, Mania to dopiero ma wytrzeszcz ślicznota (na tym drugim foto):-D lepszy niż moja....

reklama
Mala.di, Pamelcia ale macie słodkości różowiutkie:)

Dzag Tymek debeściak, jaka poza do spania - hahaha :D

Oczywiście wszystkie są słodziaki :)

Mój Wikuś pływający : SDC14810.jpg

to jest takie kółko do pływania dla niemowląt, zapinane z tyłu na podwójne rzepy. Ma podpórkę na brodę. Wiktorek pierwszy raz płakał jak tylko mu włożyliśmy te kółko na szyję ale teraz już trzeci raz pływał. Wczoraj to nawet odwracał się w wannie sam z brzuszka na plecy i na odwrót, aż się bidulek spocił ;)
Poszukam linka skąd zamawiałam te kółko to Wam wkleję tylko nie wiem na którym wątku ;) i żeby nie było, że spamuję dodam jeszcze fotki mojego skarbeczka :)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 2.jpg
    2.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 3.jpg
    3.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 68
Wiolcia super to kółko :-) nie pomyślałabym żeby dziecku do wanny takie coś kupić :-) muszę o czymś takim pomyśleć, bo mój Tymek coraz bardziej lubi kąpiel więc takie coś może by mu się spodobało :-)

reklama
marcia, odlot :-D. Mógłby grać w reklamie Pampersa :-D.
A jakie szerokie to łóżeczko macie? Pytam, bo mój Tymek jak ręce rozłoży to już prawie od barierki do barierki sięga :eek:. A łóżeczko standardowe, 60 cm szerokie. A Twój Tymek to jeszcze zapas ma z tego co widzę...
Jejku, czemu ten mój mały potworek nie chce spać na plecach...:confused:

Do góry