reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjecia naszych pociech

gosha, świetny gość!
marcia, wzruszające takie porównanie.

to dodaję dla porównania, czas zrobienia zdjęć podobny, około 10 rano
DSC00038 - Kopia.jpgDSC05350.jpg

Załączniki

• DSC00038 - Kopia.jpg
    DSC00038 - Kopia.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC05350.jpg
    DSC05350.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Rzadko tutaj zagladam, ale to moj ulubiony watek, zeby sobie popodgladac rowiesnikow mojego szkraba. Porownania pierwsza klasa :)
Ja dzis wyjatkowo siedze w domu bo oj maluch w nocy wymiotowal 4 razy :( chyba cos mu zaszkodzilo, ale teraz jest dobrze i odsypia ciezka noc.
a tutaj nasze zdjecia z okazji roczkowej może fotkę?: Sto lat! Roczek! te sa robione z malym opiznieniem, ale te na plazy jak sie wkilkacie we wczesniejsze wpisy sa dokladnie w dzien urodzin.
oki co nie chodzimy samodzielnie. tylko tak za jedna reke. za to duzo gadamy :)

sciskam wszystkie Maluchy i Mamy! nie wiem, kiedy tutaj zajrze ponownie, a nadrabia sie naprawde ciezko!

reklama
Weronka, genialne :). Najfajniejsze momenty chyba jak się Tola turla gdzie popadnie :))). I jak tata jej nogę zjada :p. Super, naprawdę. Świetna jest ta Wasza Tola.

Do góry