reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Hahahaha Emka nawet podobny :-)
kakakarolina
Fanka BB :)
Boś jej matka zdjęcie niekorzystne zrobiła ;-) jak do kroniki policyjnej Śliczna się zrobiła i bardzo się zmieniła a oczyska ma obłędne
Rzadko tutaj zagladam, ale to moj ulubiony watek, zeby sobie popodgladac rowiesnikow mojego szkraba. Porownania pierwsza klasa
Ja dzis wyjatkowo siedze w domu bo oj maluch w nocy wymiotowal 4 razy chyba cos mu zaszkodzilo, ale teraz jest dobrze i odsypia ciezka noc.
a tutaj nasze zdjecia z okazji roczkowej może fotkę?: Sto lat! Roczek! te sa robione z malym opiznieniem, ale te na plazy jak sie wkilkacie we wczesniejsze wpisy sa dokladnie w dzien urodzin.
oki co nie chodzimy samodzielnie. tylko tak za jedna reke. za to duzo gadamy
sciskam wszystkie Maluchy i Mamy! nie wiem, kiedy tutaj zajrze ponownie, a nadrabia sie naprawde ciezko!
Ja dzis wyjatkowo siedze w domu bo oj maluch w nocy wymiotowal 4 razy chyba cos mu zaszkodzilo, ale teraz jest dobrze i odsypia ciezka noc.
a tutaj nasze zdjecia z okazji roczkowej może fotkę?: Sto lat! Roczek! te sa robione z malym opiznieniem, ale te na plazy jak sie wkilkacie we wczesniejsze wpisy sa dokladnie w dzien urodzin.
oki co nie chodzimy samodzielnie. tylko tak za jedna reke. za to duzo gadamy
sciskam wszystkie Maluchy i Mamy! nie wiem, kiedy tutaj zajrze ponownie, a nadrabia sie naprawde ciezko!
weronkazzz
tulęTolę
rok z tolinką! - YouTube
jeśli ktoś ma wolne 2 minutki z hakiem to tak wspominkowo, na podsumowanie tego przepięknego roku
jeśli ktoś ma wolne 2 minutki z hakiem to tak wspominkowo, na podsumowanie tego przepięknego roku
reklama
Podziel się: