Ale czad Nadia jak modelka minki robi, fajnie!! Marcia cały czas nie mogę się nadziwić bujnej fryz Tymka, moje łyse pałki obie były więc dzieci z włoskami i to jeszcze takie fajne mnie aż dziwią, no jak to możliwe.
reklama
Agnes92
Fanka BB :)
K4rol4 chciałam ,ale już nie ma większej takiej potrzeby,bo od kiedy mały zaczął wstawać i chodzić za rączki to przy okazji mi sie to udało, zostały jedynie ,,atrakcje'' po ciąży typu rozstępy czy skóra na brzuchu
A Twoja córcia rzeczywiście modelka, ach te pozy i minki, świetnie!
A Twoja córcia rzeczywiście modelka, ach te pozy i minki, świetnie!
cornelka
Marcia ale słodki blondasek z Tymka.
K4rol4 prawdziwa modeleczka ta twoja córcia - śliczna
Agnes ja ostatnio tez tak ciągle zgięta, kupiłam takie szelki z rączką do chodzenia, ale nie chce dac się w to wsadzić
Irisson wesoło tam u was, nawet inhalacja jest zabawą :-)
a to parę fotek z naszego spacerku:
Zobacz załącznik 555782Zobacz załącznik 555783Zobacz załącznik 555784Zobacz załącznik 555785
1) zamyślony..
2) jakby się za to zabrać?
3) ale chrupka ryżowego wiem jak zjeść, mniaaam
4) hop hop, biegniemy do taty
K4rol4 prawdziwa modeleczka ta twoja córcia - śliczna
Agnes ja ostatnio tez tak ciągle zgięta, kupiłam takie szelki z rączką do chodzenia, ale nie chce dac się w to wsadzić
Irisson wesoło tam u was, nawet inhalacja jest zabawą :-)
a to parę fotek z naszego spacerku:
Zobacz załącznik 555782Zobacz załącznik 555783Zobacz załącznik 555784Zobacz załącznik 555785
1) zamyślony..
2) jakby się za to zabrać?
3) ale chrupka ryżowego wiem jak zjeść, mniaaam
4) hop hop, biegniemy do taty
Fajne dzieciaki. I juz takie duze! rzadko tutaj zagladam z braku czasu, wiec jak juz zajrze to patrze i nadziwic sie nie moge.
A zdjecia mlodego sprzed dwoch dni mozna zobaczyc tutaj: może fotkę?: Majowe zapasy z misiem Troche rozebrane, bo w koncu piekny, cieply maj mamy
A zdjecia mlodego sprzed dwoch dni mozna zobaczyc tutaj: może fotkę?: Majowe zapasy z misiem Troche rozebrane, bo w koncu piekny, cieply maj mamy
marcia331
kakakarolina
kakakarolina
Na ognisku czeka na kiełbaskę może jej ktoś rzuci na ziemię
reklama
Podziel się: