reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

cudne maluchy, aż z zazdrością nie krytą patrze bo u nas o staniu jeszcze nie marzymy, narazie wysiedzenie po posadzeniu to nie lada wyzwanie:p

reklama
Marcia, Twój Tymuś to taki śmieszek :). Śliczny chłopczyk. Gosha, Tymek już stoi jak stary :D. Strasznie do przodu jest ten chłopak :). A jak udało Ci się wkleić zdjęcia, skoro masz takie problemy z forum jak ja? :p Ja nie mam w ogóle tej opcji dodawania zdjęć i nei mogę się pochwalić nowymi fotami :(. Lewek, no w końcu widzimy Lilcię :). Widzę, że jest taką samą amatorką nawilżanych chusteczek jak mój Tymek :D.

ooo Lila w końcu :) rozbójnik mały :) dzag no nie dam rady wkleić zdjęć normalnie, wkleiłam przez fotosik, tzn dodałam zdjęcia na fotosik.pl, kliknęłąm prawym przycskiem na zdjęcie i dałam "pokaż obrazek" a potem wkleiłam do posta na forum takie coś "
no i się udalo

Gosha, Dzag Juz kiedys wklejalam jej fotki :) no ale ciesze Sie ze moglyscie Ja w koncu zobaczyc. Kurcze ona jest taka.ruchliwa ze trudno jej taka piekna fote strzelic jak Wy macie :-)
Dzag ona jest amatorka wszystkiego tylko nie zabawek... Zreszta widac zabawki leza na kanapie az kolorowo a jednak Najlepiej miec w raczkach opakowanie chusteczek I tak jest z.telefonami, pilotami, papierkami, ksiazkami ;p czasami mam wrazenie Ze mam w domu malego szczeniaczka ;D hehe

Piękne wszystkie, Aia widzę, że Manita ma w kojcu ten berbera materac piankowy, a ja nie wiedziałam, że są:-( i Ula się bawi na twardym:wściekła/y: Powinnam jej kupić, gdzie kupowałaś?

No jak na ziemi na dywanie chyba bardziej miękko. Czy ja wiem czy bym chciała siedzieć pół godziny tyłkiem na takim twardym :-p ja tam wolę na kocu albo na poduszce

reklama
No ja mam parkiet, na pewno bardziej twardy. O na w nim leży tak ja leżała na parkiecie albo się wspindra, jeszcze nie widziałam, żeby siedziała. Podobno na twardy najzdowiej;-), ale zaraz kupię ten materac.

Do góry