reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

Irisson wyprzedzilas mnie, bo ja wczoraj mialam wstawic kolejne zdjecie z tej serii :-)

Ale Twoje wygrywa :-)

Załączniki

• DSC_0075.jpg
    DSC_0075.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
reklama
Marcia haha musiałam się też Tymka naszukać :-)
na szczęście NIna zasypia szybko i można później ją odkryć, bo ja tu mam cały czas wizję, że się udusi :baffled:

zdjęcie.jpg

to i u nas jest pełne (tak się toliśce wydaje) krycie. wystarczy oczy zasłonić i już jej nie ma! co lepsze, ostatnio robi to celowo, zasłania się pieluszką i czeka aż zacznę się zastanawiać gdzie jest. złapanie za nogę znienacka bardzo ją śmieszy wtedy. no i chyba rzeczywiście mamy skok, bo jest wściekawica straszna, wali zabawkami przez cały pokój a potem pomstuje że nie może ich dosięgnąć. ale miewa też chwile zadumy:

https://www.youtube.com/watch?v=siz16ojWdgk

DZAG sama wydrapala sie ja tylko trzymalam wanienke zeby sie nie wywrocila. w lozeczku sama wstaje, siedzi , probuje raczkowac w przod i tyl. Ale ciezko ja "zmusic"do gadania.:-D

Irisson, no rewelka. Dobrze, że ona smoczkowa, to ją łatwo po tym smoku znaleźć :-p.
Marcia, Tymka po czuprynie łatwiej znaleźć :-p. I widzę, że macie jeszcze karuzelkę na łóżeczkiem. Właśnie się ostatnio miałam pytać, czy ktoś jeszcze używa tego urządzenia... Bo my nadal od czasu do czasu karuzelę zapuszczamy. Tymek chwilkę popatrzy, przeturla się na czworaki i łapie zwierzątka.
Weronka, jak zobaczyłam filmik z Tolą w roli głównej to od razu sobie pomyślałam, że niedługo pewnie dzieci nam tak na siedząco śmiesznie będą zasypiały :-D.
Milionka, rzeczywiście, widzę subtelną różnicę :-D.
A my ogłaszamy wszem i wobec, że dzisiaj Tymek znalazł wiosnę. I nie przyjmujemy już do wiadomości, że zima mogłaby wrócić wcześniej niż za 9 miesięcy :-D:
WP_000074.jpg

WP_000076.jpg

WP_000080.jpg

Ostatnia edycja:
Dzag Twoj Tymek rewelacja!!! Super zdjecia.
No my karuzelke mamy i jeszcze jej uzywamy. Wlaczam ja zazwyczaj rano jak Tymek sie obudzi a ja chce jeszcze dospac. A najczesciej to on sam ja sobie wlacza i melodyjki zmienia. I tez lubi zerkac na zwierzatka z pozycji na brzuchu.

reklama
Do góry