reklama
Jakie te wszystkie dzieciaczki sa sliczne.,,Dorosleja''w oczach normalnie.Napatrzec sie nie mozna.
Dzag rzeczywiscie Tymek w tym ubranku wyglada na kilkuletniego chlopczyka.Z dnia na dzien coraz przystojniejszy
Marcia Tymek ma super czuprynke.Tez przystojniaczek maly.
Gosiek Wiktoria sliczna.A w tej sukieneczce wyglada przecudnie.
Weronka sliczna dziewczynka z Tolki.Pasuje do niej to imie.
Gosha Tymek w tym ubranku duzy chlopczy juz.Tez przystojniaczek.
Dzag rzeczywiscie Tymek w tym ubranku wyglada na kilkuletniego chlopczyka.Z dnia na dzien coraz przystojniejszy
Marcia Tymek ma super czuprynke.Tez przystojniaczek maly.
Gosiek Wiktoria sliczna.A w tej sukieneczce wyglada przecudnie.
Weronka sliczna dziewczynka z Tolki.Pasuje do niej to imie.
Gosha Tymek w tym ubranku duzy chlopczy juz.Tez przystojniaczek.
weronkazzz
tulęTolę
doti wszystkie 3 dziewczyny-maliny
milionka szymek mix Was totalny, super to jest!
w ogóle to tomek mój gdzieś poszedł w miasto, tolka śpi, chyba sobie zrobię przegląd tego wątku od początku, bo te dzieciaki zmieniają się tak że nadążyć trudno
milionka szymek mix Was totalny, super to jest!
w ogóle to tomek mój gdzieś poszedł w miasto, tolka śpi, chyba sobie zrobię przegląd tego wątku od początku, bo te dzieciaki zmieniają się tak że nadążyć trudno
Jejku, widzę, że tu rezerwacje się porobiły . To ja już tyle "zajętych" Dzieciątek, to ja bym się nie obraziła za zeswatanie mojego Tymka z Wiktorią gośka . Ale tak ogólnie to i tak wiatrówkę szykuję .
W ogóle pięknie to Summerbaby określiła, że nasze dzieci już WYGLĄDAJĄ :-). Bardzo lubię zerkać, jak zmienia się każde z nich.
milionka, super te porównania . Można wyszukać konkretne podobieństwa. Na przykład brwi ma po Tobie :-). Fajny pomysł.
Dziewczyny, liczyłam na zdjęcia świąteczne . Wrzucam póki co nasze:
Kulturka na Wigilii:
Tymek na swoim prezencie od Dzieciątka:
W ogóle pięknie to Summerbaby określiła, że nasze dzieci już WYGLĄDAJĄ :-). Bardzo lubię zerkać, jak zmienia się każde z nich.
milionka, super te porównania . Można wyszukać konkretne podobieństwa. Na przykład brwi ma po Tobie :-). Fajny pomysł.
Dziewczyny, liczyłam na zdjęcia świąteczne . Wrzucam póki co nasze:
Kulturka na Wigilii:
Tymek na swoim prezencie od Dzieciątka:
Ostatnia edycja:
marcia331
Fanka BB :)
Milionka super porównanie :-) a Szymuś super facet.
Dzag Twój Tymek słusznie został okrzyknięty przewodnikiem sierpniowych dzieciaczków. Super kawaler z niego.
Widzę że puzzle piankowne robią furorę. Chyba też w nie zainwestuję, bo to super sprawa.
Dzag Twój Tymek słusznie został okrzyknięty przewodnikiem sierpniowych dzieciaczków. Super kawaler z niego.
Widzę że puzzle piankowne robią furorę. Chyba też w nie zainwestuję, bo to super sprawa.
cornelka
Fanka BB :)
Cudne dzieciaczki, napatrzeć się nie mogę :-) Co jedno to ładniejsze, udały się sierpniowe dzieciaczki, oj udały :-)
A to mój śmieszek :-)
Zobacz załącznik 526385
A to mój śmieszek :-)
Zobacz załącznik 526385
reklama
Podziel się: