reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

To ja też się pochwalę trochę moją Zosią :-)
20100108364-1.jpg

20091215198-1.jpg

20100107343-1.jpg

20100108355-1.jpg

reklama
dziewczyny dziękuje - Oliwia aż sie czerwieni jak czytam i ja też :)))

Zosienka ładna panienka i widzę, ze też samolocik mały tak jak i moja Oliwia :)))
A Alex to przystojniak i jak ładnei siedzi :-)

Wow,ale mnie tu nie bylo,a tu tyle nowych fotek-wszystkie super piekne,no i jak juz nasze dzieciaczki podrosly....

a to moja kropeczka

Załączniki

• P1010611.jpg
    P1010611.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 36
  • P1010617.jpg
    P1010617.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 28
Ale słoneczka same. Nic tak nie poprawia humoru w te zimne dni jak dawka słonecznych dzieciaków z BB. No macha się śmieje.

A tu mój zbój mały.
Sama chce jeść!

Wszystkie dzieciaczki z sierpnia są przecudnej urody :tak: Ja również dołączam do tego klanu.
Oto moja Mariolka :-)

Załączniki

• Tośka.jpg
    Tośka.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00034.jpg
    DSC00034.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 42
reklama
masz rację Deli - Zosia to mały samolocik :) ale jak sobie przypomni do czego łapki służą to tylko na dłoniach się opiera cwaniara :)
Sierpniowe slicznosci z naszych dzieciaczkow :)

Do góry