reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

nasza w 6 tyg. ważyła prawie 5.100 i lekarka stwierdziła, że jest grubasek, ale skoro na piersi tak przybiera to ok (karmiłam co 2 godz., tak jak chciała);
ja tam wolę żeby ważyła ciut więcej, bo w razie jakiejś infekcji itp. dzieciątko szybko traci na wadze, więc będzie zapas;-)

basiu fajny pulpecik z Twojego Bartusia:tak:

reklama
izabela jak ładnie leży na brzuszku twoja córcia :tak:
jestemJolka śliczna gwiazdeczka
Aneczka - Julka ma śliczne oczka i taka delikatna się wydaje
Bartuś to uroczy pulpecik :-)

a to moje dwumiesięczne słoneczko :-)

Załączniki

• Julia (163).jpg
    Julia (163).jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnio edytowane przez moderatora:
slicznet wszystkie dzieciaczki..moja derya jutro skonczy dwa miesiace i wazy 5350 to prawie rowne wagi maja nasze bobaski..moja derya tez jest na piersi..

:-);-)to moja derya dilara majaca 8 tyg..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem Jolka- ale ona ładna-taka delikatna:) mi się bardzo to w kapieli podoba...a co do wagi - Bartek na 2 m-ce ważył ponad 6300 więc nie macie się co martwić ;) ja trochę się boje że za bardzo pulpecik z niego będzie, ale z drugiej strony - karmię tylko i wyłącznie piersią i to co ok 3h więc co ja mogę??? a to nasz pulpecik

Dzisiaj się ważyłyśmy. 5300 :-D Pani doktor stwierdziła, że w normie :tak:

Anioleczek sliczniutki z Oliwci:tak:
a jak glowke wysoko trzyma,
dwa dni mlodsza od mojego a prosze, niestety msci sie ze nie dawalam go czesto na brzuszek bo plakal i ledwo na sekundke podniesie teraz, a ile placzu przy tym:-(

Anioleczek sliczniutki z Oliwci:tak:
a jak glowke wysoko trzyma,
dwa dni mlodsza od mojego a prosze, niestety msci sie ze nie dawalam go czesto na brzuszek bo plakal i ledwo na sekundke podniesie teraz, a ile placzu przy tym:-(
Deli Oliwia ma piękne oczy! utonąć można!

Mewaciu nie ma tragedii. Moja raz się na brzuchu przespała i teraz już tak nie lamętuje. A wczoraj 3 minuty głowę trzymała! Aż w szoku zawołałam tatusia i oboje się cieszyliśmy, ale zdjęcia nie zrobiłam:(

Cierpliwosci!

reklama
Do góry