reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Dziewczyny, faktycznie słodkie dzieciaczki!
A ktoś mi ostatnio mówił, że dzieci wydają się piękne tylko rodzicom, a wszyscy dookoła im przytakują, żeby nie zrobić przykrości. Ja z czystym sumieniem mogę powiedzieć: ŚLICZNE SĄ. I naprawdę tak myślę, rocznik 2009, lipiec/sierpień - bardzo dobry :-)
Mju, już za kilka dni będziemy podziwiac zdjęcia twojego maleństwa ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, faktycznie słodkie dzieciaczki!
A ktoś mi ostatnio mówił, że dzieci wydają się piękne tylko rodzicom, a wszyscy dookoła im przytakują, żeby nie zrobić przykrości. Ja z czystym sumieniem mogę powiedzieć: ŚLICZNE SĄ. I naprawdę tak myślę, rocznik 2009, lipiec/sierpień - bardzo dobry :-)
Mju, już za kilka dni będziemy podziwiac zdjęcia twojego maleństwa ;-)
Troszke w tym prawdy tylko niby zaraz po porodzie rodzicom wydaję się ,że dzieci są najpiekniejsze na świecie ,a nie że potem .
Ja tak miałam jak urodziłam małego to wydawało mi się najpiekniejszy (był ,ale potem ),a jak oglądałam zdjęcia rok potem z porodu to patrze i se mysle :ludzie ale ślimakowaty był (oczy spuchnięte,głowa jajowata itd),ale wtedy był całym moim szczęściem hihihihihi i jest do dziś .Zaraz będzie drugie szczęście ze mną:-):-D

Troszke w tym prawdy tylko niby zaraz po porodzie rodzicom wydaję się ,że dzieci są najpiekniejsze na świecie ,a nie że potem .
Ja tak miałam jak urodziłam małego to wydawało mi się najpiekniejszy (był ,ale potem ),a jak oglądałam zdjęcia rok potem z porodu to patrze i se mysle :ludzie ale ślimakowaty był (oczy spuchnięte,głowa jajowata itd),ale wtedy był całym moim szczęściem hihihihihi i jest do dziś .Zaraz będzie drugie szczęście ze mną:-):-D

no u mnie było trochę inaczej... po porodzie, jak położyli mi Młodego na brzuchu, to byłam przerażona, jaki on był brzydki ;-) ha ha ha.. jajowata głowa etc... oczywiście miłość od pirwszego wejrzenia, ale nie uważałam, że był piękny hi hi hi dopiero po kilku dniach zaczął mi się wydawać piękny...

Niech to Twoje drugie szczęście szybciutko do mamy przybywa ;-)

U mnie podobne bylo z Kubą był strasznie brzydki jak sie urodzil byłam przerażona. Na szczęscie po kilku dniach wyładniał:-DZ kolei Mateuszek od razu był śliczny. Ciekawe jak bedzie tym razem.

Dziewczyny macie śliczne dzieciaczki wszystkie bez wyjątków:-D

a mnie sie wydaje,ze wlasnie to ze noworodki sa takie "slimakowate" i podpuchniete jest w nich najfajniejsze i najladniejsze:tak::-Djak patrze na zdjecie Amelki zrobione zaraz po porodzie mmmiami:-D miala takie fajne duze policzki- jak chomiczek;-):-D:-D:-Dstrasznie lubie patrzec na takie dzieciaczki:tak:

Cudaśne piękności normalnie - otwieram fotki w nowych oknach, żeby większe były i ogladam dokładnie każdą nóżke, nosek, rączke.....mmmm słodziutkie:blink:

Ja byłam brzydkim noworodkiem i zdania nie zmienię. Taka długa, chuda i pomarszczona. Zobaczymy jaka nasza malutka będzie.

Bartuś w swoim łóżeczku - parę minut przed ukończeniem 2 dni (albo raczej dób ;) ) :)

Załączniki

• bartek.jpg
    bartek.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Do góry