reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aga_irlandia
dziekuje
kiki750321
Fanka BB :)
aga jakie masz sliczne coreczki maya jaka duza ja dziekuje..mozesz mi napisac jaka jest duzanile centymetrow i ile wazy normalnie jestem w szoku ze taka duza moja dercia do niej jakas malutka..sliczna i wloski takie loki grube wloski oczeta sliczne..a victoria to juz nie pisze jakie ma oczeta takie niebieskie ze naprawde utonac w nich mozna sliczna dziewczynka i tez taka duza..normalnie superasne dziewczynki
aga_irlandia
Mayka to taka normalna chyba raczej znaczy sie jakies okolo 13-14 kilo jak sie nie myle i okolo 100 cm jakos a wlosy to ma dlugie ale nie widac bo loki satak po umyciu poki sie za mocno nie pokreca jak wysusze to ponad za polowe plecow siegajano i od urodzenia to tylko grzywka podcinana byla bo z natury geste wlosy po tacie ma
a Victoria zapowiada sie na wyzsza dziewczybke i ogolnie jakas taka duzawa jestchoc ma 6 miesiecy to ciuchy na 12-18 miesiecy ma to te adekwatne do wieku za male:-eek: no i stope duza tez makupilam jej tyle slicznych bucikow i niestety nie ponosi bo za malema takie fajne sandalki od kolezanki dostalam takie do chodzenia juz ale one sa akurat dla niej teraz jak zacznie chodzic to nie ma mowy aby je zalozylaa oczy fakt tak jak Maya miala niebiesciutkie tak ona ma teraz ale to sie pewnie zmieniMayka juz niebieskich nie ma takie troszke zielonkawe jej sie zrobily;-)
moze jutro pojde Vicky zwazyc to bede wiedziec ile kiloskow ma
a Victoria zapowiada sie na wyzsza dziewczybke i ogolnie jakas taka duzawa jestchoc ma 6 miesiecy to ciuchy na 12-18 miesiecy ma to te adekwatne do wieku za male:-eek: no i stope duza tez makupilam jej tyle slicznych bucikow i niestety nie ponosi bo za malema takie fajne sandalki od kolezanki dostalam takie do chodzenia juz ale one sa akurat dla niej teraz jak zacznie chodzic to nie ma mowy aby je zalozylaa oczy fakt tak jak Maya miala niebiesciutkie tak ona ma teraz ale to sie pewnie zmieniMayka juz niebieskich nie ma takie troszke zielonkawe jej sie zrobily;-)
moze jutro pojde Vicky zwazyc to bede wiedziec ile kiloskow ma
kiki750321
aga to duze dziewczynki widac ze duze sliczniutkie takie moja derya jak bylam na bilansie 2 latkow to miala 12kg i 85 cm teraz troche urosla ubranka ma na 92-98 a przytyla przez zime i wazy okolo 14 a ciekawe ile viki wazy to duza dziewczynka jak kupujesz btakie duze ubranka ale po zdjeciach tez dalam bym jej wiecej jak pol roczku..a chcesz jeszcze dzidziusia starac sie o syneczka czy zostaje przy 5 dziewczynkach..;-)
aga_irlandia
na razie pozostajemy na tych naszych 5 dziewczyneczkach jestem na tabletkach (cerazette) wiec jak mi sie cos odwidzi to kto wieno albo tabsy zawioda bo one jakies dziewne opinie maja
na razie nie planuje ale tez sie nie zarzekam bo po co
czeka mnie duzo pracy bo maz bedzie otwieral wlasna firme no i bede ja prowadzicna razie szkole sie ,zbieram wszelkie info potrzebne mi do tego i mam zamiar jakies kursy porobic jak beda ksiegowosc i podatki bo to mi sie najbardziej przyda;-)pracy bede miec bardzo duzo ,ale mam nadzieje ze sie oplacimaz zawsze chcial miec swoj biznes ale zawsze cos bylo a teraz mamy mozliwosc sprobowac wiec nie zastanawialismy sie zbyt dlugo
ja w miedzy czasie zlozylam kilka CV i jak sie trafi jakis etet to go raczej wezme....czaje sie zwlaszcza na jeden ale co bedzie to zobaczymy bo praca na etacie,firma i dzieciokow tyle to duuuuzono ale kto nie ryzykuje ten nie ma
na razie nie planuje ale tez sie nie zarzekam bo po co
czeka mnie duzo pracy bo maz bedzie otwieral wlasna firme no i bede ja prowadzicna razie szkole sie ,zbieram wszelkie info potrzebne mi do tego i mam zamiar jakies kursy porobic jak beda ksiegowosc i podatki bo to mi sie najbardziej przyda;-)pracy bede miec bardzo duzo ,ale mam nadzieje ze sie oplacimaz zawsze chcial miec swoj biznes ale zawsze cos bylo a teraz mamy mozliwosc sprobowac wiec nie zastanawialismy sie zbyt dlugo
ja w miedzy czasie zlozylam kilka CV i jak sie trafi jakis etet to go raczej wezme....czaje sie zwlaszcza na jeden ale co bedzie to zobaczymy bo praca na etacie,firma i dzieciokow tyle to duuuuzono ale kto nie ryzykuje ten nie ma
reklama
kiki750321
aga normalnie ode mnie masz medal za wszystko naprawde ..jestes wielka..
Podziel się: