reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Rubi super fotki, wyglądasz tak młodo, świeżo , promieniście :-) pokazuj się częściej!!!!

I oczywiście WIELKIE GRATULACJE DLA FRANIA za klęczenie i siedzenie!!!!!!!!!!1
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
buziak od e-ciotki :-*

A Dorian jak fajnie ubrany ;-) tak stylowo ;-) ;-)

No dobra, to lece dalej:)
Za 2,5 tyg zniknę z małym na miesiąć, więc trochę ode mnie odpoczniecie:)
A tak dziś wieczorem Franiu "jadł":)
A seeee pomyślalam, poszalejemy synu:)

abXpucxDDPxgug6zeX.jpg

kjJmvgcDhrWB1p5HqX.jpg

qyas7IoVzHy1ApzRPX.jpg

b4a9Fg8kap6DPCQeFX.jpg

3QqJMbwm2CttIweDHX.jpg

4AKR18mfufVKfrVvEX.jpg

Ostatnia edycja:
nie no Franio, dałeś czadu :) słodki jestes nawet jak demolujesz mamie kuchnie he he
no i wielkei gratulacje za siadanie

Rubi- nigdy bym nie powiedziała ze masz tak duzego syna ktory umie zdjecia robić ;)
Monia to tylko troche do Ciebie podobna wydaje mi sie, ale obie sie pieknie prezentujecie

Dorian to mały elegancik

hmmmm....Aga ;-) a ja nie chce od Was odpoczywac.... dawaj więcej takich cudnych fotek tego cudnego faceta ;-) jutro prosze o sesje z potrawa w kolorze...czerwonym ;-)

Mewa ;-) Monia jest wymieszana - ani bardzo do mnie ani do taty podobna nie jest... ale robi moje miny - jak ogladam fotki ze swojego dziecinstwa to...cała ja ;-)

Aga ja ci mówię że ten twój Franio to powala na kolana!
Ten uśmiech, te dołeczki...ach! No Boski jest i już!
I pięknie klęczy! A niedługo jak piszą dziewczyny zacznie ci uciekać, zobaczysz;-)

dziś Franiu pierwszy raz podciągnął się do klęku:)
Radosna to chwila, choć wiem, że ten klek jest dość mocno nieprawidłowy. Napiszcie mi dziewczyny proszę, czy któreś z Waszych dzieci klękało tak jak Franiu - w literkę W (nóżki na boczkach nie pod pupą)

4qsCzzILm3J75sKymB.jpg

Aga moja Ola do dziś tak potrafi usiąść, ja tak siedziałam jak byłam mała i Tosia też tak siada. A co w tym jest nieprawidłowego?

Rubi śliczne macie zdjęcia. Laska jesteś super :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry