reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Spoko wodza z Antona kawał chłopa da radę nie jedną kobietkę do serca przytulić:) no nie żartuję mam zamiar go wychować na feministę-monogamistę :)
A tak poza tym bardzo dziękuje :)

reklama
No Deli, wesołutko masz w domu z taką chichrałką :) a i pomocnica nie do zastąpienia hihihi ;)
A Antoś to tak, jak dziewczyny piszą- opędzić od kobitek się nie zdoła, oł noł :p No ale co się dziwić, po kimś urok odziedziczył ;)

A luty 2008 za młody??Mati tez całkiem przystojny;-)

nada się, nada :-) a może Kuba by na Monie zaczekał???

bo przemyślałam sprawę i jednak poszukam na sierpniu 2009, jak nie zięcia to chociaż teściową dla Moni znajdę :-) co będę dziecko obcym oddawała :-) ;-)

czasem dobra teściowa lepsza od dobrego męża... w sumie jak teściowa dobra to chłop zły byc nie może :-)

jesoo...ale motam... czas zamknąć komputer ;-)

hehehe :-D zobaczymy za kilkanaście lat :-)...

Mi nikt nic nie narzucał więc i ja nie będę :-)
Chodzę własnymi ścieżkami i chce by moje dziecko też wybierało samo :-)
Poza tym ona już teraz jest taką Zosią samosią - wszystko sama

Jakubka dawaj swojego, to na niego panie i panienki się rzucą.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry