reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
;-)a tu moja derya 8 miesiecy:tak::-)

Załączniki

• SDC11162.jpg
    SDC11162.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 52
  • SDC11229.jpg
    SDC11229.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 53
  • SDC11211.jpg
    SDC11211.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC02226.jpg
    DSC02226.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 52
  • SDC11157.jpg
    SDC11157.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 51
  • SDC11168.jpg
    SDC11168.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 54
  • SDC11206.jpg
    SDC11206.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 46
Już powiedziałam mojemu M, że dziś siedzę na BB i nadrabiam!
Nie będę z imienia wymieniać bo sie nazbierało mi zaległości i nie chcę nikogo pominąć - ale nad każdym bąblem się zachwycałam!
P.S. Tylko filmiki z Oliwką mi sie już nie wyświetlają

Dzieciaczki jak zawsze cudowne.
Majeczka wygląda jak Oliwcia jak je :-)

Mju co jakiś czas usuwam filmiki z internetu :-( Jeśli będziesz chciała mogę ci wysłać na GG

wszystkie maluchy do schrupania :-)

ja wstawię teraz takie zdjęcie że lepiej nie chrupcie bo siarka szkodzi :-) :-D

Monia ryczała na spacerku, smoczka nie chciała, zabawek nie chciała i matce zostały w torebce tylko...zapałki...dały radę :-)

tak więc przedstawiam nową wersję "Dziewczynki z zapałkami" zamiast smoczka :-)
Hi,hi...moja czasem tez sie taka zabawka bawi...

Ale nasze pocieszki juz urosly :szok:...wszystkie sliczne,wycalowac moge kazdego brzdaca :tak:;-)
a tu moja pannica,nauczyla sie wstawac:

reklama
Do góry