reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Rubi śliczna suknia, ale jak dla mnie Monia i nago wyglądałaby jak księżniczka, no bużke to ma cudną :-)

a co do roczku to u nas będzie duuuza impreza, nawet wieksza niż chrzciny chyba, chrzciny były w domu i się umęczyłam, ciasnawo było i liczba gości mocno ograniczona. Roczek planujemy w knajpie, z balonami, obiadem, tortem i wróżeniem przyszłości maluszka :-) No i gości bedzie więcej o ile przyjdą :laugh2:

Monia pięknie wygląda!!! jak panna młoda (gdyby nie ten bodziak :-D) :-)
Aha i zapomniałam Piwoni podziękować za kolaże, kawał dobrej roboty!!! I fajnie było zobaczyć Was wszystkie i Wasze dzieci :-)
Co do roczku to u nas w parafii jest organizowana dwa razy w miesiącu msza na roczek więc Jaś będzie miał, no i obowiązkowo, tak jak u wielu z Was grill z rodzinką :-)

W ogóle to od was pierwszy raz słyszę żeby się mszę na roczek zamawiało o_O !

U nas w ogóle to roczek będzie dziwny bo tydzień wcześniej będziemy na weselu u siostry chrzestnego więc już nie będę go namawiać żeby do nas całą Polskę jechał z tej tylko okazji.
I marzy mi się roczek we własnych czterech ścianach choćbym miała gości na meblach ogrodowych posadzić. Ale to tylko marzenia...

U nas z najbliższej rodziny to 12 osób i 2 dzieci z nami :-(
Jestem ciekawa ile zapłacimy za chrzciny, bo robimy w restauracji ehhh

A jak tam wasze dzidzie wyglądają?
Mania już nam stoi sama:
dsc0160n.jpg

reklama
Do góry