reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Jaranti pięknie rośniesz :) kochana a Ty wyglądasz kwitnąco :)

CzekamyNaIgorka brzuszek rewelacyjny :) ale jaki biust :szok::-):-):-):-) :))))))))

Straciatella cudaśny :)))))) U mnie te kg się rozłożyły...a u Ciebie? sam brzusio :) pięknie

madziulek moja kochana :* piękna mamusia :)

Śliczne te brzuszki, ten czas biegnie jak szalony :)

wow dziewczynki ale rośniecie pięknie.... u mnie już miesiąc od straty Haneczki... ale zaglądam tu do was czasem :) co jak co ale brzuszki imponujące :-) powodzonka i udanych rozwiązań :tak:

Czesc Rurka, jak milo Cie "widziec". Myslalam ostatnio o Tobie i chyba Cie tymi myslami sciagnelam :). Ciesze sie, ze nas jeszcze odwiedzasz. Bardzo mi przykro z powodu Hani. Niestety tylko czas jest w stanie uleczyc rany. Moja mam miala kiedys powazne komplikacje w ciazy i niestety nie udalo jej sie donosic ciazy. Bylam potem w szpitalu i pamietam jak bardzo to przezyla. Staralam sie ja wspierac jak tylko moglam, ale niestety az tak duzo to nie daje. Od tamtej chwili minelo kilka lat i juz jest wszystko dobrze :). Ale tak jak pisze na to potrzeba czasu. Wiem, ze to sie tak latwo mowi zwlaszcza piszac, ale jestesmy caly czas z Toba myslami i sercem! Sciskamy mocno :*

A to my :). W tle mozna zobaczyc nasz pokoj po remoncie :)

Załączniki

• 1393585153741.jpg
    1393585153741.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 169
reklama
Do góry