reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

mi_lva już staje się widoczny :tak: W końcu :-D
Jest wieczór a brzuszek zrobił sie taki fajny, duży. Ciekawe jaki bedzie rano :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Jest wieczór a brzuszek zrobił sie taki fajny, duży. Ciekawe jaki bedzie rano :happy:

Teraz to tylko uwazaj bo jak wystrzeli to jeszcze bedziesz narzekac :-D Powiem Ci ze chyba najlepsze w ciazy to nie widok brzuszka ale ruchy malenstwa. To jest rzecz za ktora chyba najbardziej tesknilam... a brzuszek pod koniec ciazy juz robi sie duzy i bardzo niewygodny :laugh2:

monaadams tak dokładnie, niedługo będę narzekać na brzuch :tak: A czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy maleństwa :tak:

Co tu taka cisza ?

Ostatnia edycja:
My dzisiaj wieczorem 14 tydzień 2 dzień - rośniemy :tak:
14 tydzień 2 dzień - wieczór.jpg

Załączniki

• 14 tydzień 2 dzień - wieczór.jpg
    14 tydzień 2 dzień - wieczór.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 86
Mamusia ja się bardzo zdziwiłam bo mam go tylko od dołu. I tak myślałam, że będzie większy na tym etapie :tak:
Ayran widać widać różnice. Śliczny :-)

reklama
najedz się grochówki i wypnij brzuch;-) spokojnie jeszcze będzie brzuszek :tak:
wczoraj spotkałam sąsiadkę z bloku zauważyłam że jest w ciąży ale myślałam że z miesiąc starszą niż moja a ona ma termin na luty:szok: mega mały brzusio chyba że naraz zrobi jej się duży:tak:

Do góry