reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

mi_lva już staje się widoczny :tak: W końcu :-D
Jest wieczór a brzuszek zrobił sie taki fajny, duży. Ciekawe jaki bedzie rano :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Jest wieczór a brzuszek zrobił sie taki fajny, duży. Ciekawe jaki bedzie rano :happy:

Teraz to tylko uwazaj bo jak wystrzeli to jeszcze bedziesz narzekac :-D Powiem Ci ze chyba najlepsze w ciazy to nie widok brzuszka ale ruchy malenstwa. To jest rzecz za ktora chyba najbardziej tesknilam... a brzuszek pod koniec ciazy juz robi sie duzy i bardzo niewygodny :laugh2:

monaadams tak dokładnie, niedługo będę narzekać na brzuch :tak: A czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy maleństwa :tak:

Co tu taka cisza ?

Ostatnia edycja:
My dzisiaj wieczorem 14 tydzień 2 dzień - rośniemy :tak:
14 tydzień 2 dzień - wieczór.jpg

Załączniki

• 14 tydzień 2 dzień - wieczór.jpg
    14 tydzień 2 dzień - wieczór.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 89
Mamusia ja się bardzo zdziwiłam bo mam go tylko od dołu. I tak myślałam, że będzie większy na tym etapie :tak:
Ayran widać widać różnice. Śliczny :-)

reklama
najedz się grochówki i wypnij brzuch;-) spokojnie jeszcze będzie brzuszek :tak:
wczoraj spotkałam sąsiadkę z bloku zauważyłam że jest w ciąży ale myślałam że z miesiąc starszą niż moja a ona ma termin na luty:szok: mega mały brzusio chyba że naraz zrobi jej się duży:tak:

Do góry