reklama
Natuszka21
Fanka BB :)
Stazi - fantastyczny brzuszek. ;-)
Kurczaczek_k
Fanka BB :)
Stazi śliczny brzuszek ;-)
mi-lva - twój brzuszek również śliczny
Sebata - ja wieczorem też wyglądam na 5 miesiąc, z rana jest dużo dużo mniej widoczny
mi-lva - twój brzuszek również śliczny
Sebata - ja wieczorem też wyglądam na 5 miesiąc, z rana jest dużo dużo mniej widoczny
*Bąbelek* - ja ani chwale ani sie nie wstydze- taka jestem i juz.., choc w zyciu swym przeszlam miliony diet , wzlotow i upadkow.., mialam zaburzenia zywienia, stoczylam nie jedna batalie ze swoimi chorobskami a moimi sprzymierzencami byly sterydy- nadal sa.., i chyba walke z kg zostawie na kiedys indziej ostatnio bylam na basenie - ale z plywaniem mialam klopot- cos mnie ciagnelo w brzuchu i bolalo ale za to korzystalam z babelkow w baseniku - to jest mega odprezajace
Ps. w normalnej rzeczywistosci bez Bejbika w brzuszku plywam przyzwoicie i potrafie wiele ale na ladzie - dysze niczym maszyna parowa - oddycham jedynie szczytami pluc - obecnie mieszkam na 4 pietrze co mocno daje mi w kosc.., \
Ps. Moj Maz Dzis takw luznej gadce opowiadajac o tym co sie dzialo na zajeciach jego z angielskiego - powiedzial ,ze Jego wykladowczyni spytala sie Ile chce miec dzieci- tu bez mojego zdziwienia bo ,ze 2-3 ale jak powiedzial ,ze 2 bejbik pojawi sie pewnie do max 2 lat to juz mnie zaskoczyl hehe ja bym chciala miec jak najszybciej 2 bobasy a 3 to juz jak sie przytrafi to bedzie ale jak nie bedzie to 2 sie zadowole ale ta 2 bardzo bym chciala miec
Przepraszam za rzeczy poza tematem glownym;P
Ps. w normalnej rzeczywistosci bez Bejbika w brzuszku plywam przyzwoicie i potrafie wiele ale na ladzie - dysze niczym maszyna parowa - oddycham jedynie szczytami pluc - obecnie mieszkam na 4 pietrze co mocno daje mi w kosc.., \
Ps. Moj Maz Dzis takw luznej gadce opowiadajac o tym co sie dzialo na zajeciach jego z angielskiego - powiedzial ,ze Jego wykladowczyni spytala sie Ile chce miec dzieci- tu bez mojego zdziwienia bo ,ze 2-3 ale jak powiedzial ,ze 2 bejbik pojawi sie pewnie do max 2 lat to juz mnie zaskoczyl hehe ja bym chciala miec jak najszybciej 2 bobasy a 3 to juz jak sie przytrafi to bedzie ale jak nie bedzie to 2 sie zadowole ale ta 2 bardzo bym chciala miec
Przepraszam za rzeczy poza tematem glownym;P
reklama