reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Heh dopiero teraz odkrylam ten watek- mam niezle spozniony zaplon;D

To I ja wstawie brzuchola:p - no i ja z tych najgrubszych z Was:D start 177 cm z waga 97kg..
Pierwsza fotka jakis 10 tydzien; )
brzuch 1.jpg

I obecny brzuchol - czyli 4 tygodnie pozniej:) -14 tydzien;)
brzuch 2.jpg

Załączniki

• brzuch 1.jpg
    brzuch 1.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 122
  • brzuch 2.jpg
    brzuch 2.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 117
reklama
kurczaczek, ale piękny okrąglutki już :O

mil_va, no też już widać :D

stazi, no Ty to naprawdę masz się już czym chwalić :)

pięknie rośniemy :D

*Bąbelek* - ja ani chwale ani sie nie wstydze- taka jestem i juz.., choc w zyciu swym przeszlam miliony diet , wzlotow i upadkow.., mialam zaburzenia zywienia, stoczylam nie jedna batalie ze swoimi chorobskami a moimi sprzymierzencami byly sterydy- nadal sa.., i chyba walke z kg zostawie na kiedys indziej ;) ostatnio bylam na basenie - ale z plywaniem mialam klopot- cos mnie ciagnelo w brzuchu i bolalo ale za to korzystalam z babelkow w baseniku - to jest mega odprezajace:D

Ps. w normalnej rzeczywistosci bez Bejbika w brzuszku plywam przyzwoicie i potrafie wiele ale na ladzie - dysze niczym maszyna parowa:p - oddycham jedynie szczytami pluc - obecnie mieszkam na 4 pietrze co mocno daje mi w kosc.., \

Ps. Moj Maz Dzis takw luznej gadce opowiadajac o tym co sie dzialo na zajeciach jego z angielskiego - powiedzial ,ze Jego wykladowczyni spytala sie Ile chce miec dzieci- tu bez mojego zdziwienia bo ,ze 2-3 ale jak powiedzial ,ze 2 bejbik pojawi sie pewnie do max 2 lat to juz mnie zaskoczyl:D hehe ja bym chciala miec jak najszybciej 2 bobasy a 3 to juz jak sie przytrafi to bedzie ale jak nie bedzie to 2 sie zadowole ale ta 2 bardzo bym chciala miec;)

Przepraszam za rzeczy poza tematem glownym;P

reklama
Do góry