reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Ale macie śliczne brzusie :tak: Mi zaczyna rosnąć w końcu :-D Dzisiaj zauważyłam że nad pępkiem pojawia się ciemna brązowa kreska :tak:
Wichurka pochwal się brzusiem :tak:

reklama
dziewczyny, cudne Wasze brzuszki, wszystkie kochane i w sam raz do całowania i głaskania!!! :-):-)

Natuszka, ja ważę aktualnie 82 kg (2 kg mniej niż na początku ciąży) i wyglądam zupełnie inaczej niż Ty - tzn. ze mnie niezły pulpecik a po Tobie w ogóle tych kilogramów nie widać. Żartuję sobie z siostrą, że teraz w końcu brzuch równoważy mają wielką pupę ;-);-) Ty wyglądasz sexi i mam nadzieję, że tak się czujesz:tak::tak: Poniżej ja i Inga kilka dni temu:
28 tc (2).jpg

Załączniki

• 28 tc (2).jpg
    28 tc (2).jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 140
Natuszka21 i Matata super wygladacie :) hihi pochale sie moim zdjeciem w pizamie, wiec prosze sie nie smiac :p a jak bede miala wiecej czasu to postaram sie zrobic jakies ladne ;)

ja nie wiem gdzie Wy ukrywacie te kilogramy, chyba na wagę z workiem kartofli wchodzicie.

matita do twarzy Ci z ciążowym brzuszkiem :-):tak:

iza a Ty masz bardzo malutki ten brzuszek - takie mam wrażenie :-)

reklama
kasia, violonistka ładny okrąglutki :-) cudne te brzuszki :-)

wichurka nie martw się każdy ma inne ciałko :) ważne że z maleństwem jak najlepiej...może Ci podnieść się przy końcu samym co jest najbardziej prawdopodobne :-) duży brzuch to nie taka prosta sprawa :p więc nie marudź kochana :-p

matita jaka piękne piłeczka, a od Ciebie jaki blask bije ;-)

iza ładnie wyglądasz i jaki biust fajny :-p który to tydzień? Ja to już mam ogromny :szok:

Do góry