reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Traschka - Krysiowa bluza jeszcze całkiem luźna na tych fotach ale body w prążki raczej obcisłe :-p Krysia wciąż nosi szary sweterek w kwiatki ;-)A Szymek b. poważnie wygląda na niektórych fotkach. :happy2:

muszę ponadrabiać...
Madzioolka fajne, żywe foty z Mają-fryzjerką;-) i Twoje dziewcze chyba charakterne, co?
Doris Julcia nadal słodka i delikatna:tak: jakąś fotę z Mamusią poproszę:sorry::-p
asinka jak patrzę się na Ninkę, przypomina mi Emi jak się ur, również czarnulka, choć takiej czuprynki nie miała, no i te okrąglutko polika:tak: oj wróciłabym na chwile do tych czasów...:sorry:
Trasia!!! no myślałam, że padnę: sierściuch wrócił do łask???:laugh2: a cóż to koło Szymka leży w łóżeczku (kura, ptak?;-)), czy mi się wydaje, czy Szymek do Ciebie podobny? Bo inna uroda niż u Marysi. Zdjęcia we dwójke absolutnie zgadzam się z dziewczynami - rozbrajające:tak: choć dla mnie najlepsze 6-te z miną... hmmm no właśnie co to za mina Szymka? hihi

Trasia cudne rodzeństwo!! A Szymuś już taki duży, śliczny kawaler :-)
A to moje brzdące:
20130321_073909.jpg 20130321_073843.jpg
Nincia miała czkawkę i Tymek się chichrał jak szalony :-D

Załączniki

• 20130321_073909.jpg
    20130321_073909.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 53
  • 20130321_073843.jpg
    20130321_073843.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 47
Asinka!!! ale czadzior hihi na pierwszym zdjęciu Ninka jakby uśmiechała się do Tymka
shocked2.gif
:happy2: no przecudne forki i roześmiany Tymek!:tak::happy2:

Ostatnia edycja:
Asinka fantastyczne!!! Zdjęcia rodzeństwa są napradę super!

Ja mam problemem ze zrobieniem zdjęć, bo aparat mi się zepsuł, zresztą był kiepski. Robię teraz zdjęcia tylko telefonem a tm jest małe opóźnienie po moim kliknięciu a zwykle nie zdążam z ujęciem. Marysia nie cierpi zdjęć (po mamie:baffled:) i nie ustoi ani chwili.

Marysia dziś przy swoim nowym łóżeczku:)

samsung 002.jpgsamsung 004.jpgsamsung 006.jpgsamsung 007.jpg

Załączniki

• samsung 002.jpg
    samsung 002.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 75
  • samsung 004.jpg
    samsung 004.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 69
  • samsung 006.jpg
    samsung 006.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 58
  • samsung 007.jpg
    samsung 007.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Asinka85 - podobni :-D
Traschka - cóż za stylizacja ....:tak: Tapeta - nawiasem mówiąc b. ładna - do tego poduszka z niebieskościach i druga zielona - swioją drogą fotki nie wyglądają na "telefoniczne"

Do góry