reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
trasia wszystkie zdjecia cuuuudne
a wspólne Marysi i Szymka the best poprostu
fajnie tak patrzec na rodzeństwo :-)
a wspólne Marysi i Szymka the best poprostu
fajnie tak patrzec na rodzeństwo :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - Krysiowa bluza jeszcze całkiem luźna na tych fotach ale body w prążki raczej obcisłe Krysia wciąż nosi szary sweterek w kwiatki ;-)A Szymek b. poważnie wygląda na niektórych fotkach.
traschka
Mama Marysi
forever bo fotka w bluzie jest sprzed miesiąca
muszę ponadrabiać...
Madzioolka fajne, żywe foty z Mają-fryzjerką;-) i Twoje dziewcze chyba charakterne, co?
Doris Julcia nadal słodka i delikatna jakąś fotę z Mamusią poproszę
asinka jak patrzę się na Ninkę, przypomina mi Emi jak się ur, również czarnulka, choć takiej czuprynki nie miała, no i te okrąglutko polika oj wróciłabym na chwile do tych czasów...
Trasia!!! no myślałam, że padnę: sierściuch wrócił do łask??? a cóż to koło Szymka leży w łóżeczku (kura, ptak?;-)), czy mi się wydaje, czy Szymek do Ciebie podobny? Bo inna uroda niż u Marysi. Zdjęcia we dwójke absolutnie zgadzam się z dziewczynami - rozbrajające choć dla mnie najlepsze 6-te z miną... hmmm no właśnie co to za mina Szymka? hihi
Madzioolka fajne, żywe foty z Mają-fryzjerką;-) i Twoje dziewcze chyba charakterne, co?
Doris Julcia nadal słodka i delikatna jakąś fotę z Mamusią poproszę
asinka jak patrzę się na Ninkę, przypomina mi Emi jak się ur, również czarnulka, choć takiej czuprynki nie miała, no i te okrąglutko polika oj wróciłabym na chwile do tych czasów...
Trasia!!! no myślałam, że padnę: sierściuch wrócił do łask??? a cóż to koło Szymka leży w łóżeczku (kura, ptak?;-)), czy mi się wydaje, czy Szymek do Ciebie podobny? Bo inna uroda niż u Marysi. Zdjęcia we dwójke absolutnie zgadzam się z dziewczynami - rozbrajające choć dla mnie najlepsze 6-te z miną... hmmm no właśnie co to za mina Szymka? hihi
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
asinka cudne zdjęcia rodzeństwa
traschka
Mama Marysi
Asinka fantastyczne!!! Zdjęcia rodzeństwa są napradę super!
Ja mam problemem ze zrobieniem zdjęć, bo aparat mi się zepsuł, zresztą był kiepski. Robię teraz zdjęcia tylko telefonem a tm jest małe opóźnienie po moim kliknięciu a zwykle nie zdążam z ujęciem. Marysia nie cierpi zdjęć (po mamie) i nie ustoi ani chwili.
Marysia dziś przy swoim nowym łóżeczku
Ja mam problemem ze zrobieniem zdjęć, bo aparat mi się zepsuł, zresztą był kiepski. Robię teraz zdjęcia tylko telefonem a tm jest małe opóźnienie po moim kliknięciu a zwykle nie zdążam z ujęciem. Marysia nie cierpi zdjęć (po mamie) i nie ustoi ani chwili.
Marysia dziś przy swoim nowym łóżeczku
Załączniki
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Asinka85 - podobni
Traschka - cóż za stylizacja .... Tapeta - nawiasem mówiąc b. ładna - do tego poduszka z niebieskościach i druga zielona - swioją drogą fotki nie wyglądają na "telefoniczne"
Traschka - cóż za stylizacja .... Tapeta - nawiasem mówiąc b. ładna - do tego poduszka z niebieskościach i druga zielona - swioją drogą fotki nie wyglądają na "telefoniczne"
Podziel się: