reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Misialinka jest prześliczna normalnie tylko pozazdrościć takich włosków ale mojej Biance dopiero teraz zaczęły tak bardziej rosnąć, już się nie mogę doczekać jak będę jej robić kucyki
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
agatkaT
Fanka BB :)
Misia jest świetna!!! :-) ta kitka jest zabójcza!
Mamusia no ładny zapas... Ja nie mam nic! nie mam ochoty ściągać... jak Wy to robicie? Ja karmie Młodego co 2 godz i jak sobie pomyśle że miałabym jeszcze odciągać pokarm... ależ ze mnie matka :-(
Mój Antek jak go postawie to też wygląda jakby chodził- w końcu ma już 73 cm.... czyli jak jakieś 9 miesięczne dziecko ;-):-)
Mamusia no ładny zapas... Ja nie mam nic! nie mam ochoty ściągać... jak Wy to robicie? Ja karmie Młodego co 2 godz i jak sobie pomyśle że miałabym jeszcze odciągać pokarm... ależ ze mnie matka :-(
Mój Antek jak go postawie to też wygląda jakby chodził- w końcu ma już 73 cm.... czyli jak jakieś 9 miesięczne dziecko ;-):-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Cudne wasze dzieciaczki :-)
Mamusia poszłaś w moje ślady ;-) :-)
mnie sie zapas powiększył o szufladę w zamrażalce u mojej mamy, ale teraz już ograniczam bo musze cycki przyzwyczaić do czasu jak wróce do pracy a to już za miesiąc!!!:-(
Mamusia poszłaś w moje ślady ;-) :-)
mnie sie zapas powiększył o szufladę w zamrażalce u mojej mamy, ale teraz już ograniczam bo musze cycki przyzwyczaić do czasu jak wróce do pracy a to już za miesiąc!!!:-(
reklama
Podziel się: