reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

dzieki dziewczyny
hehehe ona ma tak smiesznie wloski ze wyszlo co wyszlo na jej glowie ;-)
z tylu lysa prawie, po bokach tyle o ile tez przetarte... na gorze za to dlugie i dosc sporo hehehe

reklama
Misialinka jest prześliczna normalnie tylko pozazdrościć takich włosków ale mojej Biance dopiero teraz zaczęły tak bardziej rosnąć, już się nie mogę doczekać jak będę jej robić kucyki

SPA58140.jpg Tymuś - prawie jakby chodził :tak:
SPA58154.jpg a to mój drobny zapasik :-):-):-)

Misia jest świetna!!! :-) ta kitka jest zabójcza!
Mamusia no ładny zapas... Ja nie mam nic! :wściekła/y: nie mam ochoty ściągać... jak Wy to robicie? Ja karmie Młodego co 2 godz i jak sobie pomyśle że miałabym jeszcze odciągać pokarm... ależ ze mnie matka :zawstydzona/y::-(

Mój Antek jak go postawie to też wygląda jakby chodził- w końcu ma już 73 cm.... czyli jak jakieś 9 miesięczne dziecko ;-):-)

Cudne wasze dzieciaczki :-)
Mamusia poszłaś w moje ślady ;-) :-)
mnie sie zapas powiększył o szufladę w zamrażalce u mojej mamy, ale teraz już ograniczam bo musze cycki przyzwyczaić do czasu jak wróce do pracy a to już za miesiąc!!!:szok::-(

reklama
Oj, laski, zazdroszczę- zarówno tych zapasów mlecznych jak i kucyka (koniecznie trzeba będzie córę zmajstrowac!)

A to nasze półroczne cudo:
Zdjęcie0848.jpgP1110040.jpg

Do góry