reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Aestima, Mgordon - piękni Ci Wasi mali mężczyźni, jak sobie grzecznie razem leżą ;-)superowe fotki :tak:

większość z Was pisze że mój Tymek wygląda na łobuziaka, nie wiem ja tego nie widzę więc się pytam naprawdę? he he on ogólnie jest grzeczny jak aniołek ale czasami zwłaszcza teraz jak ma skok rozwojowy to naprawdę jest niezły łobuziak :-D

reklama
Śliczne wszystkie dzieciaczki:)Każdy z naszych dzieci ma w sobie to "coś" :tak:

A to moja złośnica mała dzisiaj :)

100_9176.jpg100_9175.jpg

jejku jak larvuni MISIA podpiera się ładnie na rączkach:szok:
mojapierdoła wysuwa jedną za siebie i wygląda jakby pływała:baffled:

justynka niestety u nas ciemieniuszka zrobiła nam małą plażę na głowie.Strasznie dużo włosów małej wypadło i nadal wypada ale już rosną "nowe" ;-)

reklama
Misiunia Larvuni pięknie główkę podnosi a fryzurka po kąpieli mnie rozwaliła, ślicznie gaworzy i jaka radosna z niej dziewczynka :)

Katamisz - a Twoja Gracjana jest przesłodka, śliczna z niej dziewczynka a ten kucyk ahh normalnie rozpłynąć się można

Do góry