reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

asinka jak włączyłam filmik z Twoim gadającym Tymusiem to moja Majka najpierw słuchała jak zaczarowana a potem zaczęła odpowiadać Tymkowi :):):) w końcu ktoś mówił w Jej języku :):):)

mrsmoon śliczny uśmiech :)

mój Majonez :) :
DSC_0242.jpg DSC_0244.jpg DSC_0240.jpg Zobacz załącznik 396277 DSC_0255.jpg
pencil.png

reklama
cudowne te wasze maluchy :-)

ja wam zaprezentuje mojego sportowca, a mianowicie położyłam go tak:
4.jpg3.jpg
a po 2 minutach podchodze a Mateusz leży tak:
2.jpg1.jpg
:-):-):-)

Silva, dawno nie było Szymcia, ale on piękny:))) Widzę, że macie takie klocki pluszowe jak my:) I wanienkę w tym samym kolorze:))
Kati, Mati niesamowicie mobilny, nasz tak się przesuwa, ale nie w dzień tylko w nocy! Przez sen!

Madziolka, nasz też się tak podnosi jak Majcia. A Mała ma przepiękny, aż zawołałam Michała wczoraj do kompa żeby zobaczył jak słodka ta Wasza kluseczka:)

Korzystając z faktu, że podłączyłam aparat- wrzucam dawno obiecane, pierwsze nasze zdjęcie we 3:)P1100284.jpg

I kilka innych:
Z mami i z tati:)
P1100258.jpgP1100343.jpg
I dwie dzisiejsze:
Mieszko opatulony i w związku z tym na mamę obrażony:)P1100445.jpg
I mój gryzoń mały:))Miesiu.JPG

Madziolka faktycznie Maja nie wygląda na szantażystkę ;-) Ma piękny uśmiech, śliczna!!
Silva Szymek rewelacja, chociaż mam teraz awersję na to imię... Mamy taką samą matę edukacyjną :-)
Kati83 a Mati faktycznie pięknie wędruje. Mój też już tak "goni", aż się boję Go samego zostawiać na łóżku :-)

Aestima - Mieszko chyba do taty podobny bardziej;) Fajne fotki we trójkę - my jeszcze nie mamy - wstyd!

Kati - Mati niezły kręciołek!

Madzioolka
- ja podobnie jak Aestima wołałam Michała (mojego Michała oczywiście;-)), żeby zobaczył Waszą śmieszotkę!

reklama
Do góry