reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Witamy się z ciociamy i MY po długiej nieobecności :)
100_9112.jpg100_9113.jpg100_9114.jpg

Ostatnia edycja:
Katamisz jaka Gracja jest słodko kudłata, śliczna:-) Moja też była po urodzeniu taka włochatka, ale niestety troszkę wyłysiała :-(

O i jeszcze takie

Z serii "Zobaczie jacy jesteśmy do siebie podobni :-D"

100_9008.jpg
100_9007.jpg
A tu już prawie śpię.Do szczęścia brakuje mi tylko pieluszki :tak:100_9102.jpg
No a mama pstryka mi czymś bardzo jasnym po oczach:-Di taką mam minę
100_9103.jpg100_9105.JPG

Saffi dzięki:*Ale moja też strasznie wyłysiała nam.Przeżedziły jej się straszliwie włoski od tej okropnej ciemieniuchy w tym czasie wypadały na potęgę.Cała poduszka jej wiecznie we włosach była.Ale co się martwimy:)przecież odrosną!!

oooooooo jaka kudlata dziewuszka :-) suuuper i te oczeta wielkie :tak:
to juz mozna prucz opasek wiazac wloski?? chyba musze jakas lekka spineczke tez zakupic heheheh bo moja tez ma juz conieco na glowie :rofl2:

dubeltowka wymiata foto z tatuskiem :-D i fakt mieszana coreczka jest, choc usmiech powiedzialabym ze ma po tacie ;-)

reklama
Do góry