reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

ale slodziaki te nasze czerwcowe dzieciaki :-)...ale mi się zrymowalo :-)
I jakie usmiechnięte już :-), wypoczęte i "wywczasowane"

A to moja Julinka dziś :-)
22637073.jpg

reklama
larvunia w jakim programie obrabiasz te fotki twoje??efekty super....no modelka pierwsza klasa z resztą

doris ale księżniczka z Julii...

to ja pochwalę się moja Julią...w sumie obojgiem moich smyków

tu zakochany brat z siostrą

z serii "mamo, pozwól, ze się poprawię"

taki skromny uśmiech

Julia w ulubionej huśtawce

"mamo skończ juz te zdjęcia, jestem śpiąca"

Filip na prośbę "uśmiechnij się ladnie"

a to z Chrztu
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ba1789387778e228]
[/URL]

Ostatnia edycja:
ale mamy piękne dzieci:-) śliczności.

larvunia no a Twoją Michalinkę to ja po prostu kocham i za imię i za słodkość:tak:,normalnie bym ją zjadła razem z Kalinką;-)

i właśnie gdzie obrabiasz zdjecia,bo chciałam takie biało czarne sobie w bardzo dużym formacie wydrukować?

Uwielbiam ten wątek :):):):) mogłabym non stop oglądać te nasze cudne maluszki :):):):)

a to nasza mini-sesja:
DSC_0115.jpgDSC_0117.jpgDSC_0123.jpgDSC_0130.jpgDSC_0136.jpgDSC_0137.jpg

najbardziej chyba lubię to przedostatnie jak Maja szuka owcy pcheł we włosach :):):)

Załączniki

• DSC_0124.jpg
    DSC_0124.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 45
dzieki dziewczyny :tak:
a obrabiam na szybko w picasie poprstu ;-) Teraz system od nowa stawialam i nie mam zainstalowanego, ale dobry jest tez program LIGHTROOM :tak: oj duzo jest dobrych programow :tak:

Wasze szkraby tez sa przesliczne, kazde bez wyjatku! Kazde dziecko malusie jest piekne :tak: takie niewinne jeszcze... pelne milosci do swiata ... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry