reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Gosia, po tym szpitalu mu się tak porobiło i smoka uwielbia:/ ale teraz obrona z głowy- będę miała czas go troszkę oduczać. co do ubranek- nosi 62 jeszcze spokojnie, chociaż dziś już bluza 68 poszła w ruch:)) te od nas na Olka dobre czy jeszcze duże? Odłożyłam kolejne dwa małe pajace:)

reklama
_DSC0548.jpg_DSC0561.jpg_DSC0577.jpg w ogole jestm zachwycona i taka roczulona nad wszystkimi maluszkami czewrcowymi, tyle sie tu o nich mowilo a teraz mozna je podziwiac:)

cinamon, mała jest tak bardzo podobna do Ciebie!!!!!!!!!!!

Marta, Norbercik cudny. I kolejny raz zachwyciła mnie Dominisia- już Ci kiedyś pisałam, że to jedna z ładniejszych dziewuszek jakie widziałam. naprawdę!!

Aestima
Te body ze słonikiem i ten pajacyk (co był mokry) idealnie pasuja no moze sa troszke luzne :-) reszta jeszcze luzna.
Potrzebujesz jakies 62 lub 68 (pajacyki, rampersy,koszulki, bluzy, spodnie)?
A jak z pieluszkami nosi juz 3? Bo nam 1 nadal leca :szok:

cinamon, marta24 i reszta mamusiek piekne sa nasze dzieci :tak::-)

a to troche nas ;-)

rodzinnie babcia z wnukami (tesciowa)
DSC09092.JPG

DSC09117.JPG
DSC09118.JPG
DSC09078.JPG
Zdj%2525C4%252599cie133.jpg
Zdj%2525C4%252599cie136.jpg

mgordon, ten w słoniki też za mały:szok: Ja w sumie mam dużo ciuszków chociaż pajaców wieczny deficyt -mam mało a jeszcze z tych co mam stopniowo mi wyrasta. Ale na dzień ubieram go już w faciowe ciuszki- spodnie i bodziak, do tego jakaś bluza jak chłodniej a pajace po domu i na noc i jakoś daję radę jechać na kilka pajaców:))

A dziś Miesio śmiga w takich ogrodniczkach z pieskiem od Ciebie- wygląda bosko, musisz zobaczyć;))

reklama
Larvunia - piękne zdjątka, te rodzinne taki fajny klimacik ma przez to że jest czarno-białe, Misia z mamusią rewelacja już nie wspomnę o fotkach Misi z Marcelkiem, widać że braciszek zadowolony :tak:

Do góry