reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Trasiu, piękne fotki i widzę, że ubranka sprawdzają się:) Ślicznie Szymusiowi w tym zestawie Miesiulkowym ( huśtawka) :)))
A Marysia ma teki delikatny typ urody... ciekawa jestem jaka ta moja synowa będzie jak dorośnie!? Czy zachowa się ta delikatność...

Felka, cudne foty, przebieranie;) Mogą sobie z Mieszkiem piątkę przybić. Teraz przysłali nam taki komin z uszami ( mamy zrobić fotki w zamian) i on w nim biega cały dzień ( bawi się w misia) i już nie znajduję sposobu- jak mu to z głowy ściągnąć?!

Asinka, słodziaki:)))

Kasiwilde, w końcu Kubę pokazałaś! Ja byłam łysa do 3.r.ż a teraz mam masę włosów, nie mówiąc o mamie mojej, która baaaardzo liche włosy miała w dzieciństwie a teraz ma tak piękne, grube., ze u nikogo nie widziałam takich. Ani jednej rozdwojonej końcówki nie ma a fryzjerzy jej nie cierpią, bo mycie, ścinanie, suszenie ( a już najgorzej prostowanie!) zajmuję w jej przypadku masę czasu...
Ja mam zdjęcie z 3 ur- łysa, troszkę włosków blond przy samej główce- wyglądałam jak chłopiec!:tak:

A ja widząc foty Kubika pomyślałam, że do kasiwilde podobny, ale kompletnie nie wiem skąd mi się to wzięło, bo kasiwilde chyba nigdy nie widziałam:-Dtak czy siak - kawał chłopaka z Kubika!

Marysi cudnie w tych chustkach na szyi - fota druga, na huśtawce - piekna!
Szymuś spory i przesympatyczny.

Miny asinkowej Ninki jak zwykle rozbrajające:-Dmam gdzieś parę fot mojej malej Niny, kt.podobne stroiła (może małe Niny tak mają;-))

ostatnia fota Emilki Felkowej wspaniała! Piękna panna rośnie.

Asinka85 - Ninka baaardzo dorośle wygląda z wannie :happy2:
Felkaa - popieram Traschkę, ostatnie zdjęcie koniecznie w ramkę :tak:
Traschka - intryguje mnie jaki jest print na chustce/apaszce ?
Kasiawilde - Kubik to faktycznie kawał chłopa, nawet w porównaniu z kamieniem :-p
_Olga_ - b. ambitnie z tym powrotem do pracy :happy2: A ile byłaś w domu po urodzeniu Antka ?

Ostatnia edycja:
hehe, nie spodziewałam się, że nr 1 naszych zdjęć okaże się apaszka:-D forever ta z zielonymi wstawkami to chustka F&F (tesco). Jest super, bardzo miękka. specjalnie dla ciebie:
2013-09-28 21.08.32.jpg
ta druga jest moja, kupiona za 5zł w sklepie "wszystko za 5zł" :zawstydzona/y::-D ale nie jest warta fotografowania...;-)

Załączniki

• 2013-09-28 21.08.32.jpg
    2013-09-28 21.08.32.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 36
Aestima dzięki za słowa pocieszenia ad włosów ;) Kubi ma jakie ma, na dodatek w kolorze rudy blond (widać w słońcu konkretnie) ale liczę, że będzie mieć bujne loki po tatusiu kiedyś!

kobitki ja kiedyś gdzieś wklejałam swoje foty, ale to jeszcze za czasów ciążowych... i sama nie wiem nawet gdzie, ale jeśli Wam się wydaje, że gdzieś je widziałyście, to może to być prawda :p

reklama
Do góry