reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
katamisz - ale wtopa , przepraszam ale u takich małych szkrabów to ciężko rozróżnić jak są ubrane, wiem że wcale mnie to nie usprawiedliwia bo mogłam spojrzeć na Twój suwaczek dlatego jeszcze raz przepraszam ale to nie zmienia faktu że dzieciaczki masz prześliczne!!!
mysia23
mama dwójeczki
Ale cuda....nie no, dzieci są takie słodkie, ze każde można było by schrupać z apetytem...
Katamisz Gracja faktycznie ma kudełki, że hej...a synek super chłopak, i jaki dumny przy siostrzyczce
Anapi synka to masz przystojniaka jak nie wiem co, śliczniutki i podobny do taty...córcia znowu cała ty....a sesyjka świetna, rany ja też taka chce...
aaga normalnie padłam jak zboczyłam Twoje bliźniaki, a do tego Julka w środku, no boskie rodzeństwo...a ostatnie zdjecie to tak jak Doggi napisała - rozmowa jak nic
Katamisz Gracja faktycznie ma kudełki, że hej...a synek super chłopak, i jaki dumny przy siostrzyczce
Anapi synka to masz przystojniaka jak nie wiem co, śliczniutki i podobny do taty...córcia znowu cała ty....a sesyjka świetna, rany ja też taka chce...
aaga normalnie padłam jak zboczyłam Twoje bliźniaki, a do tego Julka w środku, no boskie rodzeństwo...a ostatnie zdjecie to tak jak Doggi napisała - rozmowa jak nic
tusenfryd18
Fanka BB :)
Nadzieja:)
Fanka BB :)
dziewczyny no boskie te dzieciaczki. Co jedno to ladniejsze)
reklama
Podziel się: