reklama
andariel
mama super dwójki :]
widziałam tego typu zestaw w sklepie ostatnio i cieszyłam się, że nie ma ze mną Ninki, bo na bank by go chciałamartadelko - futerkowe pantofle rozłożyły mnie na łopatkia co do różu to wiesz, Emilce we wszystkim dobrze, i tak jej uroda przyćmiewa wdzianka.
traschka
Mama Marysi
martadelka buahaha cudowne! moja Marysia byłaby zachwycona, za nic nie pokażę jej tych zdjęć swoja drogą... niezły prezent. chciałabym widzieć twoją minę;-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Zobacz załącznik 570301Zobacz załącznik 570302Zobacz załącznik 570303Zobacz załącznik 570304
Martadelka Emi boska!! Jak zwykle zresztą, a paputki miażdżą
Martadelka Emi boska!! Jak zwykle zresztą, a paputki miażdżą
andariel
mama super dwójki :]
asinka jakie fajne z Was dziewczyny. Faktycznie Ninka podobna do Ciebie. A jak się śmieje cudnieprzy małej siostrze Tymcio wygląda tak dorosło, a to przecie jeszcze kajtek. Fajnie mieć 2 dzieci, nie?;-)
asinka ostatnia fotka przecudna - ten uśmiech!:-):-):-) i jak Ninka wystrojona ślicznie jej w opaskach i faktycznie tak, jak pisze andariel, Tymek przy Nince wygląda dorosło, ps i Ty jak fajnie wyglądasz!;-) czy mi się wydaje czy Jesteście z trasią podobne do siebie?
Ostatnia edycja:
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ciiii.....dziewczyny! oto moja stara maleńka proszę nie komentować, że różowe (forever),
Martadelka - a ja zbliżenie tortu poproszę, jakiś.... fikuśny mi się wydaje.
Co do podobieństwa to chyba.... w ilości dzieci i Ich rocznikach urodzenia Jak dla mnie Asinka85 - wygląda super i jest kompletnie niepodobna do tych zdjęć które pamiętam.
Podziel się: