reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
oj jest awantura, bo strasznie ciepłolubna ta nasza złośnica, ale udało się ją uspokoić więc szybko po aparat skoczyłam by to uwiecznić, chwilę potem znowu płacz bo musiałam ją odkryć do nasmarowania, więc jej się znów zimno zrobiło, chciałam żeby trochę na golaska poleżała co by się przewietrzyła trochę ale mi się serce kroi jak płacze więc zaraz ja ubieram, po pierwszej kąpieli miała taką minę jak by się na nas obraziła za ta kąpiel, ale teraz już jest coraz lepiej

z pierwszym dowodem osobistym

drugi dzień po nowej tronie

po kapieli zła

oczko do cioć z BB

po kąpieli wczoraj

Ostatnia edycja:
Ale futrzaczek :) Mojej dopiero zaczynaja się włoski pojawiac !! Jak ona wyglądała bez brwii i rzęs haahha, teraz rzęsy już ma, ale brwii nadal liche :p

Mysiu a ile ona ma cm? Bo na tym zdjęciu co puszcza nam oczko (oczko zwrotne od nas ;) ) to wygląda na baaaaardzo długą boboline :)

Mysiu a ile ona ma cm? Bo na tym zdjęciu co puszcza nam oczko (oczko zwrotne od nas ;) ) to wygląda na baaaaardzo długą boboline :)
Doggi w sumie to nie jest super długa 55cm miała jak się urodziła...chyba nie urosła :-) ale faktycznie na długą na tej fotce wygląda

reklama
20062011113.jpgjak ja lubie ssać . . . tylko czemu to wypada
20062011109.jpggdzie jest moj cyc . . .
20062011112.jpgjestem piekny . . . prawda
20062011107.jpgspać . . .
20062011108.jpgnie dam sie nie usne . . . wytrzymam . . .
20062011106.jpgpoległem . . . śpie

zdjecia z wczoraj tydzien na swiecie po tej stronie brzuszka

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry