reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
ironia - a nie? myślałam, że tak celowo - na artystę-malarza na ten przykład:tak:

wrzucam parę z naszego spotkania z forever (just kids, reszta ocenzurowana):-Dforever - wyślę mailem w najbliższym czasie!

Leo czerwone okno a.jpgdzieci razem cz-b a.jpgdzieci razem, miny a.jpgdzieciaki razem cz-b a.jpgKrysia czerwone okno a.jpg

andariel no wlasnie nie... to bylo przelotem jak wychodzilismy do zlobka zalozylam mu moj szalik bo chcial a on sobie czapke naciagnał :D

zdjecia bombowe ! calineczka taka kruszynka !! a Leo prawie jak Ninka :D

Andariel - Ninka na pierwszym czarno białym b. poważna + 2 .Myślisz, że się mailem wykpisz.... A rozdzielczość, a filmiki :-p
Dla jasności - domek i okno handmade Andariel, no i do tego dobieralyśmy stylizację ;-)

Miesio bombowy - spodnie i szelki - pierwsza klasa :-)
Trio bezbłędne :-) faktycznie Krysia taka kruszynka ale śliczna dziewczynka tak jak Ninka - taka poważna ślicznotka a Leo - kawaler na całego i ta powaga super :-)

ojoj, ale te dzieciaczki nasze rosną! szok! dawno mnie tu nie było!

Andariel - Ninka to normalnie mini kopia Ciebie:) Piękna młoda dama rośnie;) Leon zawiadiaka widać!
Forever - Krysia to też taka mini Ty:) choć widziałam tatę na zdjęciach i do tej pory widziałam głównie Waszą mieszankę, to teraz jak widzę Krysi fryz, no to już Ciebie tylko widzę;) A ile Krysia waży? 6 kg?:D
Aestima - Mieszko cały tata! Szelki słodkie!
Ironia - łobuz ten Twój Benio i kombinator;)
Kati - Mateusz wygląda bardzo dorośle! I ma takie mądre dojrzałe spojrzenie:)
Martadelka - Emi w słuchawkach cudo!

Wszytkie cuda!

reklama
Ja też po raz pierwszy zauważyłam ,ze Ninka do Ciebie Andariel podobna :tak:
Cała trójca boska a jaki wspaniały ten domek z okienkiem:tak:

Do góry