reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Hej dziewczynki pamiętacie mnie jeszcze?

Musiałam tu zajrzeć:)Gdzie jak gdzie ale na zdjęciowy zaglądam raz na jakis czas i oczom nie wierze jak te BĄCZKI nasze się zmieniają:-)

Aestima
Mieszko jak zwykle fotogeniczny a na zdjęciach jak zawodowy model!!!Cudny jest!!!

Martadelka Emi cudowna i śliczna i te jej ciemne oczętka :*W rzeczywistości jeszcze ładniejsza:-)Swoją drogą śliczna bluzeczko tuniczka-MAMY IDENTYCZNĄ!!;-)

martadelka mówisz i masz :)Ty niezafejsbukowana niedobra :p Tam juz dawno wrzucałam:-)To są w miarę aktualne z Igora 9 urodzin(13 stycznia)

Z dziadkiem
100_0770.jpg100_0793.jpg100_0797.jpg100_0803.jpg

ja niedobra??? to Ty na fb wrzucasz a tu nie??? i kto tu niedobry???:-p ale wracając od zdjęć: patrze i oczom nie wierzę:szok: ależ Gracka do góry wystrzeliła!!! no rośnie Ci córa, że hej:tak::-) na buźce też się zmieniła:tak: dzieciaki mają absolutnie oczy po Tobie:tak::-) nie obrażę się, jak wstawisz więcej fotek:-p

marta Mati tez nie zawsze jest skory do zdjec wiec zazwyczaj to z zaskoczenie musze mu robic ale wtedy sie nie usmiecha ani nic, ale ostatnio sam nawet usiadł i usmiechy strzelał

martadelka a do tych kartek Mati jeszcze wczoraj kazdemu stworzył rysunki i postarał sie jak nigdy :-)
mysle ze dziadkom sie spodoba

katamisz ale Gracjana duza i ładna dziewczynka (synek tez super chłopak), a włoski to chyba ma najdłuzsze z czerwcowych dzieciaków :tak:

reklama
Do góry