oglądałam go, ale póki pokoik meblowo nie urządzony (nie wiem, na co, ile miejsca zostanie), to wstrzymałam się z zakupem; zresztą regał był już kolejna raz w lidlu więc może jak w końcu coś zrobimy z pokojem Emi, to zakupię fajnie u Miesia wygląda:-)
reklama
Aestima
Fanka BB :)
One się pojawiają cyklicznie, jak wszystko w lidlu. On zajmuje b. mało miejsca, można go wszędzie wcisnąć, ja jak kupowałam, to nie byłam pewna czy się zmieści do MIesiowego pokoju, czy go nie zagraci, ale pomyślałam, że za 80 zł warto- najwyżej byw piwnicy na różne duperele służył,
Aestima
Fanka BB :)
Edisia podziwiam regularnie na fb Swietne minki ma, slodziak!
Marta, zawsze podziwialam urode Dominiki ale teraz musze Ci powiedziec, ze z Norberta tez rosnie mega przystojniak. Masz naprawde wyjatkowo piekne dzieciaki! Az jestem ciekawa jak beda wygladac jako dorosli. No i N. wyglada na przebojowego faceta a D. na delikatną ale i charakterną panienkę
Marta, zawsze podziwialam urode Dominiki ale teraz musze Ci powiedziec, ze z Norberta tez rosnie mega przystojniak. Masz naprawde wyjatkowo piekne dzieciaki! Az jestem ciekawa jak beda wygladac jako dorosli. No i N. wyglada na przebojowego faceta a D. na delikatną ale i charakterną panienkę
traschka
Mama Marysi
aestima przesłodziłas:-)
wcale nie! Ja popieram!
zołza ja Ediego też podziwiam na fb, ale on sie zmienił! Coraz wiekszy przystojniak rośnie, no i widać że dobrze gotujesz )) Jego usmiech przy jedzeniu - cudowne
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
zołza Edi super duży chłopak i przystojniak ze niego ze hej
zdjecia na sankach super :-)
marta za to twoje dzieciaki przesłodkie
Dominika śliczna dziewczynka, ale beda chłopaki biegac, oj beda
Norbert jak Edi przystojniak :-)
zdjecia na sankach super :-)
marta za to twoje dzieciaki przesłodkie
Dominika śliczna dziewczynka, ale beda chłopaki biegac, oj beda
Norbert jak Edi przystojniak :-)
reklama