reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

ano racja, Aestima:)

nie mogę się powstrzymać - moja cudna, przepadająca za sobą dwójeczka:
styczen 2013 033a.jpg

reklama
Nasza choineczka:)P1170841.jpgP1170874.jpg
U prabaci na Wigilii , Miesio rozpakowuje prezentyP1170901.jpgP1170913.jpg
Wspólne kolorowanie z Hanulką w pierwszy dzień ŚwiątP1170927.jpg
U dziadków, pod choinkąP1170931.jpg
Piżamowiec:) P1170991.jpg

Piżamowiec wygrywa, cudny:-D(w tle widzę kaloryfer - zabezpieczacie jakoś? o taki sobie właśnie Leo łepetynę rozwalił).
Fota przy choince u Twoich rodziców jest bardzo klimatyczna - od rau czuje się nastrój Świąt:tak:
no i chyba poznaję Wasz zielony pled (narzutę) na łóżku - ze "starego" mieszkania?

i powtórzę się - jakie Ty masz długie i piękne włosy:szok:

Andariel, kaloryfer widoczny i osiąąglany tylko jak łóżko zrobione a robimy dopiero na noc i składamy zaraz rano ( specyfika mieszkania dwupokojowego- nie mamy sypialni, więc rano szybko nasz barłóg ogarniamy;-):-D), więc Miesio nie ma kiedy poskakać i się w kaloryfer uderzyć. W dzień schowany jest za oparciem kanapy, o proszęP1170984.jpg tu widać, że kaloryfer jest pod parapetem, za kanapą. Swoją drogą nieźle łobuzy rozkopały łóżko ,co?:) A latem chyba wymienimy kaloryfery na nowe.
Narzuta stara, z home&you, chciałam sobie ostatnio jakąś jasną kupić, ale kurcze z tą się rozstać nie mogę- często- gesto prana a mięsista , nadal jak nowa, nie do zdarcia są te narzuty!
Włosy... powiem tylko, że nawet w połowie nie są tak okazałe jak to co ma na głowie moja mama... Zawsze roslam w przekonaniu, że moje są liche. Ostatnio fryzjerka stwierdziła, że są niepozorne, bo każdy z osobna cienki i delikatny ale jest ich całe mnóstwo, suszyła mnie około godziny ( używając preparatu przyspieszającego schnięcie):-D No i czy długie, hmm... mocno skróciłam jakieś 2 tyg temu:)

Ostatnia edycja:
Andariel, mi tam się Twoje kręcone włosy bardzo podobają, zresztą jak i cała Ty ( poziom wzajemnego słodzenia uważam za przekroczony!:-D), nawet nie wiem czy nie bałabym się trochę pokazać Ciebie mojemu mężowi!!!:tak: Faceci to muszą szaleć za Tobą!;-)

poziom wzajemnego słodzenia uważam za przekroczony!:-D),
hihihi, to samo pomyślałam:-D
co do tych szalejących facetów to... odstraszam miną i niezachęcającą aparycją:-p
no i daj spokój z tym nie pokazywaniem mężowi:sorry2::-D
a co do samych włosów to chętnie bym się z Tobą zamieniła i nie martwiła prześwitami...

mamoM 'zarośnięty' Mati - genialny:-D jak Ty młodziutko wyglądasz:tak:
andariel cudna fotka Twojej Dwójeczki!:tak::-) aż się chce drugiego bobasa...:sorry2:
Aestima jak moja Emi zobaczyła Miesia w piżamce krzyknęła: 'oooo Milka':-D popieram zdanie andariel - klimatyczne zdjęcie u Twoich Rodziców:tak:
andariel, Aestima przyznać się, której marzy się tytuł Najmilszej Formuki?:-p:-D

Ostatnia edycja:
reklama
andariel super sie patrzy na takie kochajace sie rodzeństwo :-)

Doris Julka słodziacha :-)

Aestima fajne macie zdjecia świąteczne, piżamkowiec słodki :-)

martadelka ja młodziutko? melduje ze Mati juz doprowadzony do "człowiekowatego" wyglądu :-D

Do góry