reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Kati83 - w galerii Młodą interesowały tylko te sklepy z elektroniką, od razu na zaplecze szła :-D. Widzę, że mały pomocnik Ci rośnie. :-p A co do ubierania - sporo czasu zajmuje znajdowanie nieróżowych i nie przesłodzonych - czasem są to pojęcia rozłączne - rzeczy, ale się da a ja nie wyobrażam sobie inaczej :tak:

reklama
kati - Mati podbija również i moje serce - ma taką trochę łobuzerską, trochę rozbrajającą minę; oczka przepiękne!
Tymek asinki baaaardzo "wyrosły", jak już na fb pisałam;
Tymek mamusi czerwcowej jaki okrąglutki! bardzo wesołą ma buzię;
Mati mamyMATIEGO na dużego chłopca też wygląda; i jaki zadowolony! i fajne zestawienie ożywiającego koloru krzesełka względem ciemnego tła;

mam wrażenie, że nasi forumowi chłopcy (nie wszyscy - Mati kati i Mati mamyM) pojaśnieli od słonka? Tymek, Miesio, mój Leo też (forever może potwierdzić);
Krysia forever w tych kreacjach obłędna:tak: ja jej "na żywo" chodzącej jeszcze nie widziałam!
Miesio Aestimy ma chyba dłuższe włoski od Leosia, choć widzę, że rosną podobnie - tył dłuższy;
zdjęcie Marysi trasiowej w wianku - rewelacja! takie sielskie klimaty:tak:
ironia - jaki tam z Beniuszki diabełek? sama słodycz i urok!
chyba nikogo nie ominęłam?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry