reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Aestima faktycznie :D Niedopatrzenie, fryzurkę ma, po prostu tamto zdjęcie jej nie pokazało ;)

larvunia ona jest niesamowita !! Jakie ona śmiesznę minki robi :) :) :) Pewnie nie możecie przestać na nią w domku patrzeć :)

reklama
dzieki ;-)
moze wyrodna mama jestem, ale wlasnie ucze ja smoka doic, moje cycki chca wytchnienia :-D;-)
i tak wyplula, nie mecze jej wiec, ale jak sie dziwila co ja jej tam dalam ;-)
jutro znowu jej troche go powciskam ;-)

ironia moja sie strasznie drapie a nie mam tchnienia jej wkladac lapki w niedrapki, jakos mi goraco a co dopiero jej...
no moja ma codziennie gdzie indziej "pryszcza" heh, a na nosku to ponoc jej szybko nie zejdzie to...
i tak jest sliczna ;p jak i wszystkie nasze brzdace

larvuniu a może powinnaś spróbować inną twardość smoka wybrać... moja mama mówi, ze moja sis to kazdego smoka brała i miała w pompie czy twardy czy miekki... a ja od samiusieńkiego początku te najtwardsze lubiłam i tymi miękkimi plułam (każdego po kolei mi mama podawała i sprawdzała, i najtwardsze wygrały u tygodniowego dziecka :D ) za to mój brat przez cały okres smoczkowania te najbardziej miękkie tylko ciągnął innymi pluł i się dławił :p

Co do pryszczyków to moja Emila miała dwa pod oczkiem i dopiero po roku jej zeszły, więc taka uroda tych maluszków;-)
A Misia słodziutka i ta jej bujna czuprynka, chciałabym żeby moja miała taką, ale nastawiam się na łysola:-)

jak Olcia wda się w mamkę to będzie miała kruczoczarnego irokeza :D (ja miałam taką czuprynę ze masacra) ale za to jak się w tatka wda to będzie łysol, bo tatusiowi się łysieje już :p chociaz za dzieciaka miał bujne kłajdy :p

reklama
Ja też miałam czarnego irokeza :-D A później zrobiłam się blondynka :-) Sz. też już łysolek, a włosów wcześniej nie miał za wiele, ale też ciemny blond. Kurcze, strasznie mnie ciekawi, jak mój Tymek będzie wyglądał. Ponoć mówią, że jak syn, to do mamy podobny ;-)

Do góry