reklama
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
kurcze, już chyba 2 lub 3 raz tytaj na forum czytam ze Mati na 2 latka wyglada, naprawdę wyglada na starszaka???mamaM Mati jak dwulatek wygląda! Fajny chłopak
kurcze, już chyba 2 lub 3 raz tytaj na forum czytam ze Mati na 2 latka wyglada, naprawdę wyglada na starszaka???
hmmm... TAK;-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
mama MATIEGO
to się dziewczyny pospałyście :-)
Maja wygląda na zdjęciach na duża dziewczynkę ile ma cm?
Maja wygląda na zdjęciach na duża dziewczynkę ile ma cm?
Madzioolka superowe zdjęcia :-) jakie Majka ma dłuuugie nogi :-) superowe :-)
dawno nie wstawiałam zdjęć i postanowiłam was troche nimi zarzucić ;-)
Mati u cioci fryzjerki :-)
prezentuję wam szal od Armaniego ;-)
wcinam
a tu łobuzuję z tatą na spacerku no i to 2 zdj to ma po mnie - miłość do przyrody od małego :-)
"arystokracki paluszek ;-)"
taaak ciepło było w sobote
różowo - niebieski lans spacerowy ;-)
dawno nie wstawiałam zdjęć i postanowiłam was troche nimi zarzucić ;-)
Mati u cioci fryzjerki :-)
prezentuję wam szal od Armaniego ;-)
wcinam
a tu łobuzuję z tatą na spacerku no i to 2 zdj to ma po mnie - miłość do przyrody od małego :-)
"arystokracki paluszek ;-)"
taaak ciepło było w sobote
różowo - niebieski lans spacerowy ;-)
mama MATIEGO
kati zdjęcia super, synek cudny przystojniak, nadal twierdze (skromnie) ze wszystkie Mateuszki to słodziaki :-)
a pomoc dziecka przy ćwiczeniach to znam z własnego doświadczenia, mój Mati wtedy najlepiej się bawi i ma radochę - ostatnio przysiady robiłam z nim na rekach bo tak przeszkadzał :-)
a pomoc dziecka przy ćwiczeniach to znam z własnego doświadczenia, mój Mati wtedy najlepiej się bawi i ma radochę - ostatnio przysiady robiłam z nim na rekach bo tak przeszkadzał :-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mama Matiego a nawet nie wiem ile ma wzrostu, jutro muszę zmierzyć koniecznie
Kati ścięłaś włosy?? do twarzy Ci w krótkich czy nogi Majki długie to nie wiem bo Ona cała ogólnie wysoka ale na pewno pulchniutkie a ja tak je uwielbiam że mogłabym zjeść :-)
A Mati co jedna fota to lepsza i z szalikiem i z paluszkiem ale z drzewem niesamowite, super ujęcie
Kati ścięłaś włosy?? do twarzy Ci w krótkich czy nogi Majki długie to nie wiem bo Ona cała ogólnie wysoka ale na pewno pulchniutkie a ja tak je uwielbiam że mogłabym zjeść :-)
A Mati co jedna fota to lepsza i z szalikiem i z paluszkiem ale z drzewem niesamowite, super ujęcie
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Zmierzyłam dziś Maję - ma 82cm, to chyba całkiem sporo...
muszę kupić jakąś ładną miarkę wzrostu bo kreski na futrynie czy ścianie jakoś mi nie leżą...
A tak dziś bawiliśmy się klockami i "my" nie uwzględnia tu Majki dziecko wzięło sobie butelkę z napojem, odkręciło i wylało pół nestea na jasnydywan a rodzice w najlepsze budowali wieże :-)
muszę kupić jakąś ładną miarkę wzrostu bo kreski na futrynie czy ścianie jakoś mi nie leżą...
A tak dziś bawiliśmy się klockami i "my" nie uwzględnia tu Majki dziecko wzięło sobie butelkę z napojem, odkręciło i wylało pół nestea na jasnydywan a rodzice w najlepsze budowali wieże :-)
Podziel się: