reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Aestima zdjęcia widziałam już na fb, trzecie wymiata:-D
soksy fajny wypad nad jeziorko, kurcze, my mamy Zegrze tuż tuż a jakoś nie mogę się zebrać...pewnie tłumy tam teraz są, a ja za tłumem nie przepadam

reklama
Wakacyjne zdjęcia superaśne - uwielbiam te gołe nóżki :-p:-)

A my z Mają wczoraj zasnęłyśmy w dzień tak:
DSC_0035.jpgDSC_0036.jpgDSC_0038.jpg
:-)

Madzioolka superowe zdjęcia :-) jakie Majka ma dłuuugie nogi :-) superowe :-)
dawno nie wstawiałam zdjęć i postanowiłam was troche nimi zarzucić ;-)
DSC03886.jpg
Mati u cioci fryzjerki :-)
DSC03554.jpg
prezentuję wam szal od Armaniego ;-)
DSC03684.jpg
wcinamDSC03743.jpg
a tu łobuzuję z tatą na spacerku no i to 2 zdj to ma po mnie - miłość do przyrody od małego :-)
DSC03798.jpgDSC03806.jpg
"arystokracki paluszek ;-):-D"
DSC03820.jpg
taaak ciepło było w sobote
DSC03824.jpg
różowo - niebieski lans spacerowy ;-)
DSC03877.jpgDSC03879a.jpg

kati zdjęcia super, synek cudny przystojniak, nadal twierdze (skromnie) ze wszystkie Mateuszki to słodziaki :-)
a pomoc dziecka przy ćwiczeniach to znam z własnego doświadczenia, mój Mati wtedy najlepiej się bawi i ma radochę - ostatnio przysiady robiłam z nim na rekach bo tak przeszkadzał :-)

Mama Matiego a nawet nie wiem ile ma wzrostu, jutro muszę zmierzyć koniecznie :)

Kati ścięłaś włosy?? do twarzy Ci w krótkich :) czy nogi Majki długie to nie wiem bo Ona cała ogólnie wysoka ale na pewno pulchniutkie a ja tak je uwielbiam że mogłabym zjeść :-)
A Mati co jedna fota to lepsza i z szalikiem i z paluszkiem ale z drzewem niesamowite, super ujęcie :)

reklama
Zmierzyłam dziś Maję - ma 82cm, to chyba całkiem sporo... :)
muszę kupić jakąś ładną miarkę wzrostu bo kreski na futrynie czy ścianie jakoś mi nie leżą...

A tak dziś bawiliśmy się klockami i "my" nie uwzględnia tu Majki :-p:-D dziecko wzięło sobie butelkę z napojem, odkręciło i wylało pół nestea na jasnydywan a rodzice w najlepsze budowali wieże :-)
DSC_0047.jpgDSC_0048.jpg

Do góry