reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

kasiawilde Kuba jest świetny!!Jak będę potrzebowała do budowania domu pomocnika to zadzwonię :)Bo majstersztyk Ci rośnie ;-)

A to my z wczorajszej wycieczki Safari Zoo w Czechach 2012-07-24-080.jpg2012-07-24-086.jpg2012-07-24-088.jpg2012-07-24-091.jpg

reklama
martadelka oj tam oj tam ;)
katamisza pewnie = dzwoń! nie dość, że mi dom zbuduje to jeszcze na niego zarobi :) ktoś jeszcze chętny? :) a Gracjanka to by się mogła podzielić włoskami z moim łysolem :) fotki śliczne, safari wygląda bardzo zachęcająco!

z rodzinnego wekendu:

kasia 052.jpg
francuscy kuzyni;-)
lipiecKasia 033.jpglipiecKasia 044.jpgkasia 090.jpg
no i nie mogłam powstrzymać się, żeby tych zdjęć nie umieścić:
na 1. wyglądam jakby chciało mi się siku
kasia 063.jpg
na 2. jakbym zrobiła siku (papier na chodniku pode mną):-D
kasia 071.jpg

Piękności :-)
Kasiawilde Kubuś to mały fachowiec :-) a 1 zdjęcie mnie rozwaliło :-D
Katamisz Gracjana jest śliczniutka i te włosy :-):tak:
Martadelka opisy bezbłędne :rofl2::-D:rofl2: a na Emilkę, to jak zwykle się napatrzyć nie mogę!! Jest przeurocza :-)

martadelka Emilka jest przeurocza:tak:Widzę ,że Wrocławianki jesteście...może kiedyś umówimy się na jakieś spotkanko??W jakich rejonach Wrocka mieszkasz??

martadelka Emilka to słodka dziewuszka, na zdjeciu wydaje sie taka drobniutka taka jest w rzeczywistości czy na zdjeciu tak wyglada tylko?
katamisz Gracjana ma mega długie i mega fajne włoski, mamusia teraz musi wykazac sie fantazja w czesaniu :-)

reklama
Dzieki mamaMatiego ale z tymi włosami to nie do końca tak fajnie.Od dawna zamierzam się już z porządnym skróceniem jej tych włosów bo gdyby nie kitka to nic by nie widziała przez nie są tak długie...Ale z drugiej strony może jak same urosną to będzie z głowy bo zamiast "fontanny" zrobię kucyka i po sprawie.Za każdym razem jak stoję nad nią z nożyczkami to "coś" mi mówi ,żebym tego nie robiła:zawstydzona/y:

Do góry