reklama
kasiawilde
Fanka BB :)
martadelka oj tam oj tam
katamisza pewnie = dzwoń! nie dość, że mi dom zbuduje to jeszcze na niego zarobi ktoś jeszcze chętny? a Gracjanka to by się mogła podzielić włoskami z moim łysolem fotki śliczne, safari wygląda bardzo zachęcająco!
katamisza pewnie = dzwoń! nie dość, że mi dom zbuduje to jeszcze na niego zarobi ktoś jeszcze chętny? a Gracjanka to by się mogła podzielić włoskami z moim łysolem fotki śliczne, safari wygląda bardzo zachęcająco!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Piękności :-)
Kasiawilde Kubuś to mały fachowiec :-) a 1 zdjęcie mnie rozwaliło
Katamisz Gracjana jest śliczniutka i te włosy :-)
Martadelka opisy bezbłędne a na Emilkę, to jak zwykle się napatrzyć nie mogę!! Jest przeurocza :-)
Kasiawilde Kubuś to mały fachowiec :-) a 1 zdjęcie mnie rozwaliło
Katamisz Gracjana jest śliczniutka i te włosy :-)
Martadelka opisy bezbłędne a na Emilkę, to jak zwykle się napatrzyć nie mogę!! Jest przeurocza :-)
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
martadelka Emilka to słodka dziewuszka, na zdjeciu wydaje sie taka drobniutka taka jest w rzeczywistości czy na zdjeciu tak wyglada tylko?
katamisz Gracjana ma mega długie i mega fajne włoski, mamusia teraz musi wykazac sie fantazja w czesaniu :-)
katamisz Gracjana ma mega długie i mega fajne włoski, mamusia teraz musi wykazac sie fantazja w czesaniu :-)
reklama
katamisz
Fanka BB :)
Dzieki mamaMatiego ale z tymi włosami to nie do końca tak fajnie.Od dawna zamierzam się już z porządnym skróceniem jej tych włosów bo gdyby nie kitka to nic by nie widziała przez nie są tak długie...Ale z drugiej strony może jak same urosną to będzie z głowy bo zamiast "fontanny" zrobię kucyka i po sprawie.Za każdym razem jak stoję nad nią z nożyczkami to "coś" mi mówi ,żebym tego nie robiła
Podziel się: