reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Nasza dzisiejsza wycieczka do Kozłówki
nowy wózek jest cudny, Maja rozkłada się na nim jak na jakimś łożu i ani myśli wychodzić, na spacer musiałam Ją namawiać i kusić ciastkiem
lans na różowo, a co
chyba jedyna pozytywna rzecz w tej Kozłówce to bombowa czyściutka nowoczesna (wbrew temu jak wygląda wejście ) wielka łazienka, ze świetnym pokojem do przewijania maluchów a w tle puszczone ćwierkanie ptaków - tam było przyjemniej nawet niż w pałacowym parku
nowy wózek jest cudny, Maja rozkłada się na nim jak na jakimś łożu i ani myśli wychodzić, na spacer musiałam Ją namawiać i kusić ciastkiem
lans na różowo, a co
chyba jedyna pozytywna rzecz w tej Kozłówce to bombowa czyściutka nowoczesna (wbrew temu jak wygląda wejście ) wielka łazienka, ze świetnym pokojem do przewijania maluchów a w tle puszczone ćwierkanie ptaków - tam było przyjemniej nawet niż w pałacowym parku
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Załączniki
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Madzioolka ale zajebiaszcze fotki!!! od czego tu zacząć hmmm...?
z wycieczki do Kozłówki piękna ujęcie w kapelusiki, no i wychodek buahahahaha
i jaka fryzurka - słodziak w tej spineczce (Mamusina grzyweczka hihi), Ty Madzia ślicznie wyszłaś na pierwszym zdjęciu z Zamościa (jaka Ty ładniusa jesteś!!!), ale zdjęcie the best to oczywiście lansik na różowo mina Mai bezcenna:-)
z wycieczki do Kozłówki piękna ujęcie w kapelusiki, no i wychodek buahahahaha
i jaka fryzurka - słodziak w tej spineczce (Mamusina grzyweczka hihi), Ty Madzia ślicznie wyszłaś na pierwszym zdjęciu z Zamościa (jaka Ty ładniusa jesteś!!!), ale zdjęcie the best to oczywiście lansik na różowo mina Mai bezcenna:-)
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
Madzioolka twoja Maja to slicznotka :-) a Ty jak nastolatka i jak jej starasza siostra wygladasz :-)
na zdjęciu w różu Maja wyszła jak prawdziwa modelka
piekny ten park i zamek z oddali
na zdjęciu w różu Maja wyszła jak prawdziwa modelka
piekny ten park i zamek z oddali
reklama
a właśnie zołzik miałam pytać a gdzie irokez?? Mój młody jak był mniejszy to z irokezem śmigał hehehe zaraz Wam pokażę ;-) jak znajde foto....
Zobacz załącznik 484862 Zobacz załącznik 484863
sama go też ścinałam a to przed ścięciem...
Zobacz załącznik 484864
a to moja misiula z wczoraj :
Zobacz załącznik 484865 Zobacz załącznik 484866
i z soboty....
Zobacz załącznik 484867
Zobacz załącznik 484862 Zobacz załącznik 484863
sama go też ścinałam a to przed ścięciem...
Zobacz załącznik 484864
a to moja misiula z wczoraj :
Zobacz załącznik 484865 Zobacz załącznik 484866
i z soboty....
Zobacz załącznik 484867
Ostatnia edycja:
Podziel się: