reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

reklama
Nadzieja, czyli ten palec to na tatusia:))

Tak, tak, to moi rodzice, mamie za 2 lata 50-tka stuknie! Ale nikt w to nie wierzy;)Mam nadzieję, że odziedziczyłam te geny :) A dziś wizyta drugich dziadków... heh:(

karolcia - szczeka mi opadła !!! myślałam że to twoje rodzeństwo :szok: aż miśka zawołałam... tylko pogratulować genów :-) mieszko jest przecudaczy :-D

Aestima - jestem w szoku i to takim porządnym, bez kitu wyglądasz jak jego siostra a rodzice to tacy młodzi że normalnie ciężko mi uwierzyć, jak Ty to robisz kobieto że tak promieniejesz - przy noworodku i tak ślicznie wyglądasz, naprawde podziwiam - SZACUN!!! A Twój Mieszko jest prześliczny ;)

Aestima super zdjęcia, naprawde rewelacja... A rodzice faktycznie swietnie wyglądają.... mój daddy w tym roku 51 a mama 49 wiec wiekowo zblizeni, ale różnica jest !! A Ty straaaaasznie do mamy podobna jesteś !! I w ogóle mamie tylko pozazdroscic nienagannej figurki w tym wieku :)

no karolcia promienieje że hej, ja jeszcze na codzień w koszulach nocnych chodze bo wietrze rany i szybciej mi wyskoczyc z cyckonosza.. a niestety nie wyobrazam sobie jeszcze na tyłek załozyc spodenek :-(

mały kolaż Beniutkowy - zdjecia jeszcze z okresu jak był na oiomie i na patologi :) musimy dziś zrobić jakąs małą sesje :-)

Beniuś.jpg

Ironia pięny kolażyk ! :) ja jak już się doczekam Olci Wredziolci też jej bede takie kolaze bankowo tworzyc :) pięna pamiątka na zaś, jak już nas nasze dzieci znienawidzą w okresie dojrzewania ;) :p

oj tak ja juz nie moge sie doczekac kiedy Beniu bedzie troszke bardziej komunikatywny...mam nadzieje ze po miesiacu bedzie juz coraz lepiej ;)

reklama
Aestima no piękne zdjecia rodzinne....i mały już taki fajniutki...a mamę to masz faktycznie zaje.....tak młodziutko wygląda, ze hej i laska jak sie patrzy

ironia ale Benio ma fajne foteczki...kurcze ja jakaś gapcia jestem, bo nie umiem takich kolaży robić...no ale to chyba mi już tak zostanie :zawstydzona/y:

Do góry