reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Allleeeeee słodkie te nasze (Wasze) dzieciaczki, napatrzeć się nie mogę:-)
Benio uszko jak muszelka, słodko pofalowane:tak:
Kornelcia słodka dziewczynka a Kat.1 jaka wypoczęta, super wyglądasz
Bartuś jest przesłodki, przystojniaczek jak się patrzy
Dzieciulki do wycałowania:-)

reklama
Dziewczyny maluchy są urocze. Nie wiem czy tez tak macie, ale w te fotki mogłabym się gapic bez przerwy, tyle, że córcia nie pozwala... Wasze dzieciaczki są słodziuchne. Zdjecia szkrabów strasznie mnie rozczulają i wzruszają, nie wiem czy to hormony ale pieję nad zdjęciem kazdego z malców.

Dorzucę też nasza Iskierkę - Natalię
Zobacz załącznik 361503
DSCF1700.jpg
U tatusia :)
DSCF1887.jpg
DSCF1899.jpg

Wszystko niestety jeszcze ze szpitala ale cóż trochę nam tam zeszło ...

Setana, córeczka prześliczna!
na twarzyczkach noworodków jest jakiś taki błogi spokój, prawda? czasem spotykają nas w życiu chwile, kiedy prawie że obcujemy z rajem, dla mnie właśnie bliskość takiego noworodka jest taką chwilą; coś niesamowitego!

Jejku jakie śliczne te Wasze Maluszki :-)
Maja śpi na balkonie, udało się jej w końcu zassać smoka, więc oszczędzi mamę przez jakiś czas ;-) Wrzucam więc pare fotek:

102_5690.jpgCiekawe o czym myśli taka maleńka główka :-)
102_5679.jpgTatuś przyszedł w odwiedziny i załapał się na szpitalną kąpiel :-p
102_5702.jpgPierwsza kąpiel w domku i zestresowany kąpaniem Tatuś :-)

reklama
Do góry