reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zbity czy złamany palec u reki ? PILNE

pchelka10.05

Zadomowiona(y)
Miasto
grudziądz
Witam ok 1 godziny temu przytrzasnełam sobie palec dzwiami bol byl tak silny ze musiałam usiasc bo zrobiło mi sie słabo

jest to palec serdeczny spod paznokcia wyleciało troche krwi , ale palec najpierw zesztywniał a potem cały opuszek był twardy

teraz mniej boli ale palcem ruszac nie moge bo jest taki sztywny

zauwazyłam ze teraz jak prostuje palce to palec serdeczby + 2 sasiadujace z nim sa sztywne

tak jakbym miała je na jakiejs wyciagarce (
palcem moge ruszac ale mam uczucie jakby był naciagany przez kogos praktycznie jest teraz w jednej pozycji skrzywiony do dołu nie wyprostowany

mam wrazenie ze palec zaczoł dopiero teraz puchnac -napewno jeat troche opuchniety (
czy isc z taka blachostka do lekarza ?? czy od razu na pogotowie ??

i czy palec moze jest zbity czy złamany

pozdarwiam Asia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry