reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zbiórka dla Kachchy

milionka, na tamtym temacie nie wyjdzie takie coś. Od wielu miesięcy oglądam różne akcje pomocowe - trzeba mieć udokumentowaną sytuację. Dopiero wtedy moderator wrzuca informację, że wszystko jest sprawdzone, dokumenty dotarły i wszystko się zgadza. Rozumiem to i jest to dobre. W Internecie jest wielu oszustów... A dzięki takiej procedurze forumowicze mają pewność, że pomagają naprawdę potrzebującym. Tak więc jeśli kachha dostarczy moderatorce dokumenty, może się ta akcja rozwinąć na całe forum i pomoc będzie większa.
Poza tym napisałaś w tamtym poście kachcha a nie kachha - i to już podpada :baffled:.

reklama
dzag to się poprawi ważnezaznaczone że dla Patryka i że jest odnośnik do jej bloga. Coś mi się ubzdurało że przez dwa ch się pisze. Ja już jestem kontakcie z tamtą moderatorką a kachha ogarnia dokumety do redakcji wiec działamy :)

dzięki kochane!!! Bardzo się zaangazowałam nie ukrywam ale cel jest szczytny:) I jestem w szoku ilu moich znajomych z fb się uaktywiło i wplaciło, a mówią że tacy znajomi z fb to nie znajomi:)

aaaa i wpłynęło kolejne 20 zł wiec jest już 1130,40zł więc jak dobrze pójdzie to będzie na inne niezbędne rzeczy dla Patryczka bo pare osób już mi się zobowiązało:)

reklama
Do góry