reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zberezne sny

nawiedzona- zależy co jest dla ciebie ważniejsze... czy partner, z którym jesteś i chcesz być (to uszanuj jego decyzję), czy spełnienie fantazji, które odzwierciedlają się w snach...

reklama
Do Sary Hej jestem tu nowa przegladam forum i wlasnie tez jestem w 22tc i zaczely sie u mnie zberezne sny zaczelam snic o seksie z innymi facetami sny sa pikantne masz racje to dosc krepujace domyslam sie ze Sara juz urodzilas nadal masz takie sny o sekdie z innymi facetami czy po ciazy jak urodzilas to minelo a moze masz ochote na seks z innym facetem i dlatego takie sie pojawiaja bo to siedzi w glowie ja juz nie wiem taka burza hormonow ze szok

sny w ciąży potrafią nieźle zaskoczyć. Ja nie mialam takich przed zajściem w ciąże, a teraz pojawiają się coraz częściej :)

Moim zdaniem fajntazje są fajne, i powinno si,e o tym rozmawiać z partnerem, oraz dążyć do kompromisu spełniania ich ;)

Ja myślę podobnie:) To naturalne, że ma się jakieś fantazje. Jedne z nas mają bardziej wyuzdane, inne mniej, ale trzeba rozmawiać o nich z partnerem i próbować je realizować. Przecież to sprawia naprawdę dużo radości:D

reklama
Do góry