reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAWIADOMIENIA O ROZDWOJENIACH I GRATULACJE :)

miszbukietemkwiatow2uf.gif
JEJKU JAK SIE CIESZE OO DUZY KOSZ KWIATOW OD NAS

reklama
Hurra !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Olu i Darku Ogromniaste gratulacje
Bardzo sie ciesze ,ze juz macie synusia przy sobie
Dawaj znac Darku co tam slychac jak juz odespisz i ucaluj ukochana i synka od nas​

WOW! GRATULACJE I OGROMNE BUZIAKI!!!!!!
Fajnie macie :) Kawał chłopa z tego Waszego Titusia :)) Wracajcie do nas szybko :)))

reklama
Mi znow o nastepnym bobasku na tym swiecie dopniosla Wiola za co bardzo jej dziekuje!!!

Kochani, Olu i Darku gratuluje waszej malej rodzince ze juz jestescie razem!!! mam nadzieje ze Olenka nie wymeczyla sie za bardzo i niebawem do nas wroci!!! Bardzo sie ciesze waszym szczesciem i jak reszta lipcowek,czekam na moje!!! Buziorki dla waszej trojeczki!!!!

Do góry