reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZAWIADOMIENIA O ROZDWOJENIACH I GRATULACJE :)

reklama
Kreciku długo bo jednak cieżko mi dojść do siebie ::) opisze jak tylko będzie czas :) już Wiolu wstawiam :)

Mam zaszczyt powiadomic, że dzisiaj o 1655 przyszła na świat Hania córcia Dyzi. Poród naturalny od pierwszych skurczy trwał 18 godzin, Hania ma 3800 gr, 56 cm. Obie czują się dobrze i przesyłają buziaki

DYZIA!!!!!!!WIELGACHNE GRATULACJE!!!!!!!!!!Nreszcie masz Hanię przy sobie! A jeszcze tak niedawno pisałaś,że nic się nie rusza,a tu proszę! Cieszę się razem z Tobą!

Wszystkim mamusią i ich maleństwom składamy ogromne gratulacje.

Moje słoneczko urodziło się 18.07.2006, o godz. 23.05. z waga 3,350 i 54 długa, na imię ma Aleksandra.

reklama
Do góry