reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAWIADOMIENIA O ROZDWOJENIACH I GRATULACJE :)

WIOLUŚ OGROMNIASTE GRATULACJE NARESZCIE SIĘ DOCZEKAŁAŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAPRAWDĘ DZIELNA Z CIEBIE KOBIETA JESTEM PEŁNA PODZIWU.

BUZIAKI DLA CAŁEJ WASZEJ RODZINKI :-* :-* :-* :-*

reklama
Frutisek pisze:
::) Wioletta to ty jeszcze nie na porodówce??? Kochana...tak śledziłam poczynania Guszka z majówek bodajże..a teraz Twoje...codziennie patrzę czy czasem w zawiadomieniach nie będzie informacji......o tobie!?! :D ...i dlaej nic...ale może dziś????

Wiolu...miałam nosa...nie było Cię ..a ty zawsze jesteś...więc siłą dedukcji ,wydedukowałam....że może to już!!!
GRATULACJE WIOLUNIA DORODNEGO SYNUNIA

WIOLCIU KOCHANIE!!!!!!!!!!!Jak przeczytałam o tym,że Oskarek już jest na świecie to aż się wzruszyłam!!!!!!!!!Nie jesteś ostatnią lipcówką mamusiu ;)
GORĄCE,PRZEOGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I CAŁEJ TWOJEJ SYMPATYCZNEJ RODZINKI!!!!!!!
W końcu to nie ty zawiadamiasz o kolejnych narodzinach :) DUUUUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I TWOJEGO DORODNEGO SYNUNIA!!!!!!!

Wiolu - kochana, nareszcie się doczekałaś, synek jak przystało na chłopa-służnej wagi i długości, no i jeszcze siłami natury.....
jeszcze raz ogromne gratulacje dla rodziny!!!!!

reklama
Do góry