reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAWIADOMIENIA O ROZDWOJENIACH I GRATULACJE :)

Poisy, ogromne gratulacje!!! Bylas tak zniecierpliwiona a tu w koncu jestescie w komplecie!!!! Zycze wam szybkiego ochloniecia po ciezkim porodzie i wiele radosci z malutkiego Radusia!!!

KajaMaja , ty to potrafisz zaskoczyc!!! Juz sie do cesarki szykowalas a tu prosze!!! Gratuluje wam z calego serca ze Nikus jest juz z wami i mam nadzieje ze wszystko poszlo szybko i latwo bez bolu!!

reklama
wioletta.z pisze:
MAMY NASTĘPNEGO DZIECIACZKA

IWONKA urodziła  .dzidzia waży - 4280 ,mierzy -57 cm. .Poród przez cesarkę .

Wioletta..ja też Wioletta...mam nietypowe pytanie..TYlko ty informujesz o rozdwojeniach.Ska masz te informację????? ::) ::) ::)

Gratuluje Iwonko !!!!!!!!!

Załączniki

• rose07.gif
    rose07.gif
    35 KB · Wyświetleń: 108
FRUTISEK dziewczyny przesyłają mi informacje sms-em lub ktoś przez gadu ,najczęściej mąż dziewczyny.

podajemy sobie nawzajem informacje i nie tylko ja bo także elpisek,czyli niedobitki lub jak ktoś woli najtwardzse kobietki na świecie :laugh: :laugh: :laugh:

Gratuluje Iwonko niezlego kolosika!!! Mam nadzieje ze szybko zdecydowali sie na cesarke i nie musialas sie meczyc!!! Wracaj do nas szybciutko i chwal sie swoim szczesciem!!! Duza buzka dla was!!!

KAJUMAJU-GRATULACJE, MALUSZEK ZASKOCZYŁ ALE DOBRZE, ZE WSZYSTKO OK

IWONKO-SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I GRATULACJE!!!

Poisy nareszcie!!! ogromne gratulacje !!!!
Iwonko wracaj szybciutko do zdrowka ale klopsi heheh no no....!!!!

reklama
Iwonko - gratulacje! Nareszcie i Ty sie doczekałas! Wracaj i opowidaj - oczywiscie z fotkami :))

Do góry