reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAWIADOMIENIA O ROZDWOJENIACH I GRATULACJE :)

reklama
Wielkie gratulacje!
Niech Maluch nabiera siły i wracajcie do domku!
Buziaki dla szczesliwych Rodziców i Oliwierka!!

Kochani!!!!!!!!
Moc życzeń zdrówka dla waszego maleńkiego syneczka! Aż mi się łzy zakręciły! Niech maleństwo rośnie i aby twoje skarby wróciły jak najprędzej do domku!!!!!!!!
GRATULACJE dla Was od Oli,Darka i Oliwierka :)

Kochani ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
Niech Oliwierek nabiera sił i wracajcie jak najszybciej do domciu i oczywiście do nas :)

Kamilko kochana ciesze sie ogromnie ze ty tez jestes juz mamusia!!! Wasz Oliwerek niebawem opusci inkubator i wroci z wami do domku silny i zdrowy!!! Kochana , trzymaj sie cieplutko i zamelduj sie nam odrazu jak juz wrocicie!!!

A co do mnie to jak sie dowiedzialam ze Ola urodzila to powiedzialam do Kristiana ze ja tez juz chce!!! O 3 w nocy odeszly mi wody a reszte opisze w porodach!!! Niezle sie dzialo a Allanek urodzil sie z taka porzadna waga a szpital opuscil z waga 3560 i krotszy o 3 cm!!!! Nie wiem ktora wage teraz barc na powaznie!!! Ale chyba zostaniemy przy tej pierwszej!!!

dzieci zawsze chudną w szpitalu... rodzą się cięższe niż są wypuszczane :)

gratuluję wszystkim szczęśliwie rozdwojonym lipcówkom ich maleństw :)

KAmilko, Dominiku GRATULUJĘ OGROMNIE!!!!!!
Życzę Wam, żebyście byli w stanie udźwignąć ten ogrom miłości jaki na Was spadł ;) :) :) Buźka dla całej Waszej trójeczki :-*

Kreciku okazuje się, że to bardzo proste, wystarczy powiedzieć "ja też chcę" i po wszytskim :))) Czemu ja wcześniej na to nie wpadłam ??? :laugh:

Wczoraj 06.07 po 22 godzinach prób naturalnego porodu, o 7.43 Sissi urodziła przez cc Fabia, 3710g i 52cm.
pozdrowienia dla wszystkich rozdwojonych i czekających na rozdwojenie
od majówek 2005  :)

reklama
o rany ale się namęczyła  ::) GRATULUJE Sissi!!! kolejny facet w drużynie po drugiej stronie brzuszka  :) Dziękujemy J@god@ pozdrawiamy   ;D 

Do góry